Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Liebster award / Spam je blog

Tags: niet mijn maar

Kort geleden wist ik nog Niet wat het was. Maar ik ben door Inge van Monsieur Mango genomineerd voor de Liebster award.

“De Liebster Award wordt uitgereikt aan beginnende bloggers. Het is bedoeld om diegene een beetje onder de aandacht te brengen en een boost te geven. Want wat is er nou leuker om genoemd te worden door mensen omdat ze je blogs lezen en het blijkbaar erg leuk vinden?”

De spelregels

  1. Beantwoordt de 11 vragen van degene die jou heeft genomineerd.
  2. Zet 11 feiten over jezelf op een rijtje.
  3. Nomineer zelf ook 11 andere beginnende bloggers met minder dan 200 volgers.
  4. Bedenk zelf 11 vragen die je aan de genomineerden wilt stellen.
  5. Informeer alle 11 erover dat ze genomineerd zijn.
  6. Plaats de badge van de Award bij je artikel.

De vragen die aan mij zijn gesteld:

1. Wat vind je het leukst aan bloggen?

Bij het bloggen komen al Mijn interesses samen op één plek. Ik vind het erg leuk om aan websites te knutselen, foto’s en video’s te maken en om creatief bezig te zijn. Het schrijven van teksten vind ik het minst leuke om te doen. Hierin kan ik niet zo goed mijn creativiteit kwijt.

2. Wat is je favoriete land?

Moeilijk moeilijk. Vooral omdat ik nog nooit in het buitenland ben geweest, (op Griekenland na), nee zelfs niet in Duitland. Wel heb ik een voorkeur aan een land met een warm klimaat. Ik ben namelijk niet gemaakt voor dit weer in Nederland.

3. Heb je huisdieren?

Ja, je hebt er een tijdje geleden al kennis mee kunnen maken. Al hebben we Levi en Jinxy wel omgenoemd naar Boefje en Muppet. Deze woorden kregen ze namelijk naar hun hoofd geslingerd.

4. Wat is je favoriete quote?

Ik heb niet echt een “fancy” quote, maar zelf vind ik “Be yourself, everybody else is taken” (wees jezelf, de rest is al bezet) een quote met een mooie boodschap. Ik heb het altijd al belangrijk gevonden dat je je eigen ideeën najaagt en dat je niet teveel doet omdat anderen het doen. Rookt je hele vriendengroep? Dan hoeft dit geen reden zijn om zelf ook te gaan roken. Gedraag je ook niet anders als je zelf bent. Jij bent uniek, er is er ook maar één van!

5. Koffie of thee?

In de ochtend koffie en in de avond drink ik het liefste thee. Babythee welteverstaan. (Thee met melk)

6. Wat wil je het liefst bereiken met je blog/leven?

Ik zou het liefst fulltime bloggen, maar helaas lukt dat op dit moment niet. Mijn ultieme droom voor mijn blog is daarom ook dat dit zo succesvol wordt dat ik er niet meer naast hoef te werken.

Wat ik wil bereiken in mijn leven staat een beetje in relatie met de vorige vraag. Ik wil gelukkig zijn en dingen doen waar ik gelukkig van wordt.

7. Waar wordt je nou echt blij van?

Vrije dagen, uitslapen, gezellige avonden met vrienden en shoppen

8. Wat is je guilty pleasure?

Stiekem vind ik het best wel leuk om naar muziek van de jaren 90 te luisteren zoals naar mijn favoriete band van toen: Five.

9. Waar zou je het liefste wonen?

Zie vraag 2: in een warm land. Qua platteland of stad heb ik geen voorkeur. Ik woon nu in het platteland, maar heb ook in de stad gewoond. Als er maar wat winkels aanwezig zijn, ben ik snel tevreden.

10. Wat zou je graag nog eens willen doen?

Ghosthunting, lijkt me ontzettend leuk om een keer te doen. Daarnaast wil ik nog wel een keer skydiven en meer van die avontuurlijke dingen willen doen.

11. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Gisteravond heb ik nog een stukje van “Remember me” gezien, die ik eerder al een keer uitgekeken heb. De film zelf kan ik me niet goed meer herinneren, alleen het eind einde staat me bij. Mensen die de film gezien hebben snappen wel wat ik bedoel.

11 feiten over mij:

Je kan al een hoop random facts over mij lezen in mijn 50 random facts about me Tag. Maar ik zal proberen nog 11 facts te geven:

1. Ik woon in een dorpje in het noorden van Nederland.

2. Na bijna 10 jaar jaar tijd ben ik eindelijk afgestudeerd. In deze 10 jaar heb ik wel een aantal jaar gewerkt en ben ik met twee opleidingen gestopt.

3. Ik verf/blondeer mijn haar al jaren. Ik heb bijna 15 jaar niet meer mijn eigen haarkleur gehad.

4. Ik heb geen idee hoe ik mijn oogkleur moet omschrijven. Ik zei jaren dat ik groen/blauwe ogen had, maar volgens mij heb ik een mengelmoesje van verschillende kleuren.

5. Ik kan portretten natekenen.

6. Ik ben een serie-addict. Ik kijk liever series dan films.

7. Heb ik al gezegd dat ik gek ben op kwarktaart? I LOOOOVE kwarktaart. En niet alleen als gebakje. Wanneer er wat over is bij een verjaardag neem ik het ook als ontbijt.

8. Ik moet bekennen dat ik nooit mijn make-up verwijder voordat ik ga slapen. Ik moet dan wel zeggen dat ik meestal geen foundation draag.

9. Ik ben nog nooit een Starbuck binnen ben gestapt.

10. Daarnaast heb ik ook nog nooit Sushi gehad.

11. Ik nu het gevoel heb dat jullie denken dat ik een typisch “plattelandmeisje” ben.

Spam je blog!

Nu is het eigenlijk de bedoeling dat ik mensen ga taggen. Ik moet alleen zeggen dat ik schuldig ben aan het feit dat ik bijna geen beginnende bloggers volg. En daar moet verandering in komen. Daarom hebben jullie nu de kans om jullie blog te spammen. Vermeld niet alleen je url, maar maak ook een leuk verkooppraatje over je blog. Misschien heb je er binnenkort wel een paar volgers bij!This post first appeared on Appeltjessap, please read the originial post: here

Share the post

Liebster award / Spam je blog

×

Subscribe to Appeltjessap

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×