Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sockor: Tula av Isfolket

När Anna Friberg (@alpakkaanna), hon bakom Flowershocksocks som jag förut har stickat, söker Efter teststickare så är det svårt att låta bli. Jag stickar gärna ett mönster till av henne! Dessutom har jag Limmodesign garn hemma, som behövdes till mönstret. Så jag hakade på och kom med på teststickningen av en ytterst hemlig stickning. Nu får vi visa lite mera!

Resultatet av teststickningen är Ett Par sockar som sitter helt perfekt, jag menar det! Sockan stickas tå-upp och hälen stickas med German Short Rows. Hälappen stickas med patentstickning. Alla de här små knepen till en välsittande socka, man lär sig mycket efter vägen! Anna är helt enkelt expert på sockmönster!

Som man kan ana när man ser vad sockan heter så inspireras dessa sockar av bokserien Sagan om Isfolket. Mönstret i sockorna föreställer glaciärer. Limmodesign har dessutom färgat upp sockgarn i en härlig glaciärig färg för detta mönster. Både garn och mönster kommer släppas på syfestivalen och efter detta så kommer mönstret släppas på Ravelry.Så det blev en socktober för mig med. På hösten går jag alltid runt o fryser hemma. Kan vara att det är nån grad kallare hemma och att värmesystemet inte hänger med. Då drar jag på mig stickade sockar och allt känns mycket bättre! Det kan krävas ett par för varje dag! Värmen börjar med fötterna.


This post first appeared on DesignKatrina.se, please read the originial post: here

Share the post

Sockor: Tula av Isfolket

×

Subscribe to Designkatrina.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×