Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zelfgemaakte Vegetarische Bonenburgers


Op het blog van Hare Maristeit zag ik een recept staan voor Een Vegetarische Bonenburger. Dat wilde ik eens proberen, de HAK bonenburgers hadden we ooit al eens geprobeerd, maar qua structuur vonden we het niet zo lekker. Wie weet is dit wat.

Ingrediënten: 200 gram zwarte bonen, 130 gram kikkererwten, 1 teen knoflook, 1 eetlepel tacokruiden, 7 eetlepels havermout, 2 eetlepels paneermeel, 2 Italiaanse bollen (afbak), 1 ui, cheddar cheese, sla, curry, mayonaise,

Aantal personen: 2

Doe in een keukenmachine 200 gram zwarte bonen, 130 gram kikkererwten, 1 gepelde teen knoflook, 1 eetlepel tacokruiden, 7 eetlepels havermout en 2 eetlepels paneermeel. Meng tot het fijn en een stevig deeg is. Haal het uit de keukenmachine en vorm er burgers van. Leg de burgers op een bord. Zet het bord afgedekt ongeveer een uur in de koelkast. Bak ondertussen 2 Italiaanse bollen af.

Bak de burgers bruin in hete boter. Voeg een gesnipperde ui toe. Leg op de burgers een plakje cheddar cheese. Beleg de Italiaanse bollen met sla, de bonenburger en ui. Doe er naar smaak curry en mayonaise op. Eet smakelijk!

De bonenburger was qua smaak helemaal prima. Alleen vonden we beiden de structuur niet zo geweldig jammer genoeg. Het was in ieder geval leuk om zelf een vegetarische bonenburger te maken. En ik zou het zeker eens proberen hoor, want aan de smaak lag het niet hoor!

Het bericht Zelfgemaakte Vegetarische Bonenburgers verscheen eerst op Brutsellog.This post first appeared on Google Translate, please read the originial post: here

Share the post

Zelfgemaakte Vegetarische Bonenburgers

×

Subscribe to Google Translate

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×