Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Och livet går vidare

Jag har ett mål att blogga om nåt intressant 2 gånger i veckan - iallafall intressant för mig. Det har inte blivit så den sista tiden och det har naturligtvis sina orsaker. Vissa av dem personliga, vissa saker kan beror på att man inte hittar orden eller inspirationen.


Har nu plötsligt 2 mönster som jag jobbar på, ja, det andra bara trängde sig fram och tog över ett tag. Men jag har inte bråttom, skapande måste få ta sin tid. Man lägger ner sin själ i det och ibland måste man tänka till hur man ska göra eller formulera sig och sticka upp ev. storlekar. Det är mycket jobb bakom ett mönster. Och det är inget jag skriver om innan det är klart. På det här viset växer högen pågående projekt.
Andra pågående projekt är först och främst Koftan Siri, som jag istället Stickar som tröja. Garnet är ett garn i ull och alpacka i naturvit, som jag köpte för några år sen. Den går rätt fort att sticka på stickor nr 4, stickar plötsligt på ärmarna. Men jag kan ju inte ta med den längre. Jag måste ju ha en ta-med-stickning! Så....


Sockar, sockar, sockar! Det är ett fenomen, på Insta verkar alla sticka sockor typ jämt. För mig är det rekord att ha stickat flera Sockar iår. Jag kanske har fått en släng av sockfeber. Nåväl, Knitting Magazine hade ett litet häfte med sockar medföljande tidningen i sommar. Där såg jag ett par superfina sockar, Kwalla, som jag inte sett förut. Högst intressant flätmönster! Så nu blir de av. Min nya ta-med-stickning. Jag skapar ju framförallt saker som tilltalar mig, inte det som är inne just nu. För det skiter jag fullständigt i, om det alltså inte är nåt som tilltalar. Jag har inte sett dessa sockor bland alla "stickgalningar" på Insta, men nu kommer jag med dem. Jag stickar dem i sockgarnet Fabel, allt enligt "sticka-från-stash" tänket jag försöker köra med iår.


This post first appeared on DesignKatrina.se, please read the originial post: here

Share the post

Och livet går vidare

×

Subscribe to Designkatrina.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×