Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alltid framåt

Jag har knappt sytt nåt i sommar, ja, det är otroligt lite. Symaskinen alstrar värme och det behövs ju inte när det är så varmt i sig. Där är den stora orsaken varför den vilat. Men nåt smått har jag fått till.


Fick förfrågan om jag kunde sy en lappleksak till baby, precis som jag gjorde när vi hade fått en bäbis (nu har vi en Liten flicka istället). Det kunde jag inte stå emot, så en liten lappleksak har jag sytt o skickat iväg. Fick veta att den blev väldigt populär och då blir man glad! 


Det går lite vågor av olika handarbetsprojekt på Instagram, #koftansstickpåse är en sådan! Jag behöver faktiskt en tygpåse, fast en större till gymkläder o skor. Så jag sydde mig en stor bra gympåse. En röd blommig stuvbit (en massa år gammal), lakansväv, snören som legat i en massa år, ett begagnat svart band att hålla väskan i, osv. Här är ett ypperligt tillfälle att ta vad man har! Kul att @tantkofta ville dela med sig av sin idé av stickväska! 

Gympåsen får plats på barnvagnen!

Har också råkat lägga fram lite fler tyger till potensiella stickpåse, så det kommer bli nån fler. När jag inte svettas sönder framför symaskinen. Just nu förvarar jag en stickning i en liten gammal underställspåse i tyg, det fungerar ypperligt! Har annars några småprojekt som ligger klara att fästa trådar o blockas. Så jag ska ta tag i det.

Tittade in i min Ravelry butik idag och nu har jag 9 mönster där. Min lilla samling. Har fått förfrågan på en del mönster om engelsk version så det kommer bli mitt projekt framöver, översätta till engelska.
This post first appeared on DesignKatrina.se, please read the originial post: here

Share the post

Alltid framåt

×

Subscribe to Designkatrina.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×