Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Colierul din argint, un cadou special pentru orice femeie

Dacă în curând se apropie ziua unei femei speciale din viața ta și încă nu te-ai gândit ce să-i cumperi cadou, ai putea alege cu grijă un dar special care să-i amintească de tine și pe care să-l poarte cu drag la ocazii speciale.
Una dintre ideile de cadou spre care ți-ai putea îndrepta atenția este o bijuterie, spre exemplu un colier de argint pe care prietena ta să-l accesorizeze cu o ținută de ocazie.
De altfel, colierele se numără printre cele mai purtate obiecte de podoabă de-a lungul timpului, indiferent de cultură și de perioadă.
Industria bijuteriilor a cunoscut o evoluție remarcabilă în timp, iar în zilele noastre, în magazine găsești la discreție o varietate de coliere de argint din care poți alege.

Colierul Din Argint, un simbol al rafinamentului

Încă din cele mai vechi timpuri, argintul a făcut parte din topul celor mai utilizate metale prețioase în materie de bijuterii. Acesta este recunoscut ca un simbol al eleganței, armoniei și al echilibrului interior.
Pe vremuri, existau anumite credințe – care sunt valabile și astăzi în unele triburi - conform cărora bijuteriile confecționate din argint îndeplineau atât un rol de protecție împotriva spiritelor rele, precum și de prevenție a bolilor.
În trecut, obiectul de podoabă era un indicator al statutului social, astfel că femeile care purtau giuvaiere scumpe – coliere, inele și brățări – făceau parte din familii aristocrate.

De ce să oferi în dar un colier de argint?

Fără îndoială că orice femeie își dorește să se simtă frumoasă, iar atunci când poartă o bijuterie deosebită se simte admirată. Iată care sunt câteva dintre motivele care te-ar determina să oferi un astfel de cadou:
Ø  Gamă variată de modele. La ora actuală, pe piață există mai multe coliere din argint din care poți alege modelul ideal. De altfel, poți opta pentru ceva cu adevărat special, cum sunt colierele cu chihlimbar. La urma urmei, o femeie nu are niciodată suficient de multe bijuterii, așa că mereu va fi loc în caseta cu giuvaiere pentru încă o piesă.
Ø  Conferă ținutei vestimentare un plus de eleganță și stil. Fără îndoială că această bijuterie reprezintă un accesoriu indispensabil care poate completa îmbrăcămintea purtată la ocazii speciale.
Ø  Constituie o amintire specială. De fiecare dată când persoana căreia i-ai dăruit colierul îl va purta, fără doar și poate, aceasta se va gândi cu mare drag la tine.
Ø  Nu are o simbolistică bine definită precum oferirea unui inel. Un colier de argint poate fi dăruit cu orice ocazie deoarece nu constituie un angajament, așa cum ar fi inelul de logodnă.
Ø  Emană feminitate. Acest giuvaier pune accent pe delicatețe, feminitate și finețe. În plus, dacă vei alege colierul în funcție de personalitatea ei, cu siguranță că va aprecia enorm gestul tău!
Dacă dorești să achiziționezi un colier deosebit pentru femei, vizitează magazinul Ariki Bijoux care este situat în magazinul Victoria din București, pe Calea Victoriei nr. 17, sector 3.
Iar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a colinda prin magazine, poți comanda bijuteria online, direct de pe site-ul magazinului Ariki Bijoux.


This post first appeared on Fotomodela, please read the originial post: here

Share the post

Colierul din argint, un cadou special pentru orice femeie

×

Subscribe to Fotomodela

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×