Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Death Before Decaf (arvonta)

Haluaisitko kotiuttaa Kaksi Death Before Decafin vapaavalintaista 250g kahvipussia? Nyt siihen olisi aivan loistava tilaisuus! Sain heiltä arvottavaksi brunssiltamme tutuksi tulleita kahveja, joten jos silloin kiinnostuksesi heräsi kyseisiä kahveja kohtaan niin nyt niitä olisi tyrkyllä! Heidän kahvinsa ovat luomulaatuisia ja Vantaalla paahdettuja tarkoin valituista kahvipavuista, jotka myös maistuvat aivan törkeän hyvälle! (nimimerkillä montaa kahvia en ole pystynyt mustana juomaan) Selaa hieman alemmas, osallistu arvontaan, jaa se myös ihmeessä ja pidä peukkusi pystyssä! En pysty sanoin kuvailemaan kuinka hyviä heidän kahvinsa ovat, oikeasti laaduissa on eroa!  Lainaus heidän sivuiltaan antaa kovan lupauksen, jonka he myös pitävät: 

Varoituksen sana heti alkuun: kun maistat täydellisyyttä, et enää halua muuta. Death Before Decaf -suodatinkahvit täyttävät kaikkien kahvinystävien villeimmät päiväunet. Löydät täältä sekä vaaleammat että tummemmat paahdot kaikille kahvin valmistusmenetelmille. Valmistaudu ihastumaan; vuodenaika, vuosi ja sato tuovat kaikki oman herkullisen vivahteensa kahvien makuun. Taustalla oleva periaate –luomulaadun maailmaan vietteleminen – pysyy silti aina samana.

Niin totta!

Arvon kaksi 250g pussia vapaavalintaista Death Before Decafin kahvia ja niille toimituksen Suomeen. Arvonta on käynnissä 14.08.2016 klo 22:00 asti. Käy tutkimassa heidän sivujaan ja kerro mitkä kaksi kahvipussia haluaisit ja millä jauhatuksella.

Yhden arvan Saat Seuraamalla Blogia bloggerin kautta julkisesti ja vastaamalla mitkä kaksi kahvia valitsisit
Toisen Arvan Saat Seuraamalla blogia facebookin puolella
Kolmannen jakamalla tämän arvontapostauksen blogissasi tai facebookissa


Kerro oletko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla mukana, sekä muistakaa jättää kommenttiin mukaan toimiva sähköpostiosoite! Onnea arvontaan :)

Yhteistyössä Death Before Decafin kanssa


This post first appeared on Turkooseja Unelmia, please read the originial post: here

Share the post

Death Before Decaf (arvonta)

×

Subscribe to Turkooseja Unelmia

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×