Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aparate fitness acasa: Un stil de viata sanatos

Dupa cum spuneam in posturile anterioare, prefer sa fac exercitii acasa, mai ales ca am cateva aparate fitness destul de bunicele. In primul rand e mai relaxant acasa. Nu trebuie sa ma duc pana la sala dupa servici, sa fac exercitiile si dupa aceea sa ma mai si intorc acasa, etc. Bine, e ok sa practicati fitness acasa daca:

  • aveti cat de cat un patratel de spatiu in care sa va miscati liber
  • puteti sa va rezervati o ora sau o jumatate de ora cel putin doar pentru sport fara intreruperi
  • aveti un set de exercitii bine stabilit.
  • vreti sa investiti in cateva aparate fitness pe termen lung

Daca sunteti interesati, aici gasiti mai multe detalii despre Aparate pentru acasa.

Eu am inceput cu exercitiile de aerobic pentru acasa dar am simtit ca as avea nevoie si de ceva Aparate. Nu e necesar sa dati o avere pe Aparate Fitness sofisticate si care, conform celor de la TV, fac minuni. Va trebuie doar cateva care sa va ajute la exercitii.

LegMagic sau stepperul pentru acasa

aparate fitness -Stepper leg magic

Am vrut neaparat sa-mi iau LegMagic, minunatul stepper de care presupun ca majoritatea ati auzit. Am citit o groaza de pareri despre el, unele pozitive altele negative, dar sunt convinsa ca aparatul e eficient. Si chiar este. Lucreaza muschii fesieri, coapsele interioare si exterioare si un pic muschii abdominali inferiori. Aparatul vine si cu un CD care contine 13 minute de exercitii cu si fara aparat. Exercitiile sunt ok dar nu dureaza destul de mult.

In ultima vreme am renuntat la LegMagic pentru ca sincer mi se pare un pic prea plictisitor. Faci aceeasi miscare de n ori, dar nu simti nici o satisfactie dupa o vreme. Exercitiul devine robotic. Pentru cine vrea totusi sa-l incerce, aparatul lucreaza zonele vizate, dar trebuie tras de el.

Pentru cei interesati, stepperul poate fi cumparat de aici

Banca de abdomene

Dupa ce am trecut de perioada LegMagic, am vrut o banca de abdomene. Nu e scumpa si s-a dovedit foarte utila. Rezultatul, cu si fara banca, e cam acelasi, doar ca lucrez mai mult timp la banca. Aceste aparate fitness vin in mai multe forme dar toate indeplinesc acelasi scop: sa va ajute sa va tonifiati abdomenul.

Pentru cei interesati, banca de abdomene poate fi cumparata din magazin

Alte aparate fitness pentru acasa

Bineinteles, piata e mare si sunt destule aparate care pot fi achizitionate. De exemplu, este o colectie bogata destinata doar lucrului muschilor abdominali. Totusi, nu recomand cumpararea de aparate multiple, trebuie sa te decizi la unul, max 2 si sa le utilizezi! Oricare din aparatele discutate aici au potential si va vor ajuta, cu conditia sa faceti exercitii cu ele. De exemplu, puteti utiliza o minge de fitness care va va fi de folos si la alte exercitii sau alte tipuri de aparate pe care sunt sigura ca le cunoasteti.

aparate fitness: mingea de fitness

Exercitii pentru abdomen cu mingea de fitness

Aparate fitness: Aparat pentru abdomene

Aparat pentru abdomene

Aparate fitness: Aparat pentru abdomene

Aparat pentru abdomene

Sfatul meu: inainte de a cumpara Cateva Aparate Fitness, ganditi-va pentru ce aveti nevoie de acel aparat. Daca vreti sa lucrati mai multe grupe de muschi luati un aparat combinat care are mai multe functii.

The post Aparate fitness acasa: Un stil de viata sanatos appeared first on Cum sa slabesti.This post first appeared on Cum Sa Slabesti | Cum Sa Slabesti Sanatos Si Sigur, please read the originial post: here

Share the post

Aparate fitness acasa: Un stil de viata sanatos

×

Subscribe to Cum Sa Slabesti | Cum Sa Slabesti Sanatos Si Sigur

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×