Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vegaaniset uutuudet testissä OSA 2Syksy on ollut mitä loistavinta uusien tuotteiden aikaa! Vegaanisia uusia tuotteita tulee nyt ihan mieletöntä tahtia kauppoihin ja joka kauppareissulla tarttuu ainakin muutama uutuus mukaan. Kävin muutama viikko sitten Prismassa ja hyvä etteivät pasmani menneet lopullisesti sekaisin kun uusia tuotteita oli hyviä määriä saatavilla! Harvassa kohdassa oli hylly tyhjänä, toisin kuin keväällä kun sai metsästää uusia vegepanineja. Vaikka meillä on vähennetty sipsikaljavegaani linjaa huomattavasti, Niin myös siltä osastolta Oli Pakko Testata Saarioisen uutuudet vegiksen ja riisipiirakat. Otin myös kuitin talteen, sillä tottakai myös hinnat kiinnostavat ja niillä on väliä, hinnat ovat Prisman hinnaston mukaan ja nyt jo on tullut huomattua, että k-ryhmän puolella osassa tuotteita on suuriakin hinnan eroja.

Alkuun on pakko sanoa, että olen onnesta soikeana uusien kauratuotteiden kanssa. Pyrin käyttämään mahdollisimman vähän soijatuotteita kahvimaidon ja tofun lisäksi ja kun kaurapohjaiset tuotteet saa kotimaisena niin mikäs sen parempi. Kotimainen Kaslink Aito Kaurajuoma on edullista (1,64e/l Prismassa), kaurakerma (1,09e/250ml) ja mikäli oikein olen meidän S-marketin hyllyjä katsellut niin ilmeisestikin myös jugurtteja on tulossa. Kaslink on toden teolla iskenyt kaurapohjaisten tuotteiden markkinoille ja kiitos siitä, sillä ensimmäistä kertaa meillä on kaurajuoma syrjäyttämässä mantelijuoman suosikin paikalta! Myös Kotimaista merkin sipuli kaurakerma (0,98e/250ml , kaurakasvirasvavalmiste jos tarkkoja ollaan) toimii ja sopii erinomaisesti sieniruokiin ja erilaisiin piirakoihin, muuhun sitten taas maustamaton (0,89e/250ml) versio. Mitään kauhean paksuja nämä eivät ole, Mutta ajavat asiansa.
Gold&Green Nyhtökaura 240g Monday versio (3,89e)  on valmiiksi maustettu ja toimi ihan kivasti pannulla paistettuna pienellä lisämausteella. Minä söisin mielelläni useamminkin nyhtökauraa, mutta Kalle on enemmän härkiksen ja kasvisjauhistuotteiden ystävä. Kuitenkin on kiva, kun kaupassa on runsaasti mistä valita jos laiskuus tai kiire iskee! Edelleenkin meillä suositaan -30% lappuja ja onneksi nyt myös Tampereelle (ja Pirkanmaalle) on tullut viimeisen tunnin alennuksen tuplaus! 

Mitä tulee Saarioisen uusiin tuotteisiin niin Herkku Vegis osui ja upposi heti ensi puraisusta alkaen! Olen iloinen kun täytteessä on rakennetta ja kunnolla makua. Omaan makuuni Vihikset ovat aivan liian mauttomia ja rasvaisia ja vaikka oli vegiskin aika rasvainen niin silti se maistui paljon paremmin kiitos hyvän täytteen. Ainoa pieni miinus tulee taikinan murenevaisuudesta, sillä ainakin itselläni oli ihan sama lämmittikö kuinka kauan niin kuoren rakenne mureni syödessä. En tosin tiedä oliko kyse erästä vai onko ominaisuus kaikissa, osaako joku sanoa? Hintaa Vegiksellä on 1,35e kappale. Nyt on muuten vihdoinkin tullut vihiksien ystäville neljän kappaleen pakkaus, jolla hintaa oli 3,29e.
Ehkä joukon suurin pettymys oli Saarioisen vegaaniset vaaleat riisipiirakat, kuuden kappaleen paketilla hintaa oli 2,49e. Nämä ovat kyllä ihan syötäviä, mutta mauttomia. Tältä osin suosikkini paikkaa pitää edelleen Hoviruoan vege riisipiirakat (4kpl 0,98e) ja niitä meiltä löytyy melkein aina jääkaapista tai pakastimesta. Tähän täytyy tosin sanoa, että Kalle taas tykkäsi näistä Saarioisen piirakoista ja sanoi että maistuvat samalta kuin Saarioisen vaaleat riisipiirakat, itselläni ei ole muistikuvia, mutta kaipaan itse riisipiirakoista rukiin makua. 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tulee Jokaiselle sarjan uusi Panang curry tofu riisillä ja kastikkeella. Vaikka valmisruokia ei tulekaan usein ostettua niin tämä minun oli pakko testata, sillä Jokaiselle sarjan tuotteet ovat useimmiten olleet mainioita ja oikeastaan ainoita mitä tulee satunnaisesti otettua evääksi. Tässä annoksessa yllättäjänä tulivat minulle maapähkinät, joita en osannut odottaa, mutta jotka sopivat siihen kuitenkin mainiosti. Kastike on melko makea ja riisi nyt ei mitään maailman parasta ole, mutta varsin kelpo annos, söisin uudestaankin. Hintaa tällä oli 2,98e .

Tähän erään olin melko tyytyväinen, vielä kun saisi vegaanituotteista hintaa alemmaksi voisi useamminkin niitä ostaa. Toki kaurakerma ja -juoma kuuluvat meidän jääkaappiin aina, mutta muuten tulee halvemmaksi tehdä itse. Meillä aletaan kyllä hyödyntämään tuota aiemmin mainitsemaani viimeisen tunnin 30% -> 60% nostoa, kun meille myöhemmät kauppareissut hiljaiseen aikaan ovat mahdollisia. 

Oletko päässyt jo kokeilemaan näitä uutuuksia?


 ps. Kurkkaa täältä myös OSA 1 !


This post first appeared on Turkooseja Unelmia, please read the originial post: here

Share the post

Vegaaniset uutuudet testissä OSA 2

×

Subscribe to Turkooseja Unelmia

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×