Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nokkosletut yllätyksien laatikosta (v)


Nyt on aika lopettaa hiljaisuus ja suunnata katse meidän keittiömme uuteen valloittajaan; Best Bites pakettiin! Luin tästä yllätyslaatikosta alkuun muutamasta blogista ja ihastuin heti ideasta. Laitoinkin marraskuussa tilauksen menemään ja nyt olen saanut kolme boksia. Rakastan yllätyksiä sekä testata uusia tuotteita niin keittiössä kuin kosmetiikankin saralla. Laatikosta löytyy erilaisia tuotteita lähtien luomu- ja kasvisruokauutuuksista, superfoodeihin sekä Reilun Kaupan tuotteisiin. Kokonaisuutena se ei ole vegaaninen, Mutta positiiviseksi yllätykseksi suurin osa tuotteista sopii meidän talouteen (vaikka Järki Särki aluksi hieman ihmetyttikin). Tuotteista osa on ollut minulle tuttuja, mutta onnekseni ne ovat olleet todella hyviä sellaisia, esim. Loov merkin glögi on aivan huippua ja ei yhtään haitannut sen löytyminen joulukuun paketista. 

Tässä kuussa aiheena oli "voimaruokaa uuteen vuoteen" ja sieltä löytyi esimerkiksi törkeän hyviä kauralantteja, nokkosrouhetta, nokkosyrttisuolaa, punajuurimehua, raakasuklaata, misokeittopusseja sekä koivuvettä. Koivuvedestä pakko sanoa etten suosittele sitä koivulle allergisille ihmisille, itse kuulun näihin ja pienen maistamisen jälkeen oli pakko juottaa loput Kallelle. Kuitenkin mielenkiintoinen makuelämys! Jos koko paketin sisältö kiinnostaa löydät sen täältä. 

Tämä on helppo tapa saada keittiöön piristystä ja itsellesi sopimattomat tuotteet voi aina laittaa eteenpäin. Meillä tullaan tästä paketista ehdottomasti näkemään useasti BitMixin kauralantit, sillä ne maistuvat niin aamuisin ennen töitä kuin illalla teen kanssa. Ilman boksia olisi jäänyt varmasti kokeilematta! 

Olin aiemmin kiikun kaakun jatkanko vai en Best Bitesin boksin kanssa, mutta toistaiseksi ajattelen sen kuukausittaisena hemmotteluna arkeen. Hintaa kestotilauksessa laatikolla on 39,90e ja postikulut kuuluvat hintaan. Kannattaa kuitenkin pitää silmät auki, sillä monessa blogissa on ollut koodi ensimmäisen paketin saamiseen puoleen hintaan! 


NOKKOSLETUT (veg.)

Ainekset:
5dl kaura- tai soijajuomaa
2rkl nokkosrouhetta *
1tl nokkosyrttisuolaa *
1dl luomu pikakaurahiutaleita
3dl vehnäjauhoja
2rkl rypsiöljyä

margariinia paistamiseen
puolukkahilloa tarjoiluun

Ohje:
Mittaa kaura- tai soijajuoma kulhoon, lisää nokkosrouhe, nokkosyrttisuola ja sekoita kunnolla. Lisää pikakaurahiutaleet ja hiljalleen vehnäjauhot sekoittaen reippaasti. Lisää lopuksi rypsiöljy ja anna turvota puolisen tuntia. Lämmitä pannu kuumaksi ja paista haluamasi kokoisia lettuja. Hyvä lämpötila vaihtelee paljon hellasta, mutta meillä 3-4 (max 6) toimi parhaiten. Tarjoile puolukkahillon kanssa! 

 *Helsinki Wildfoodsin kanssa testattu ja todettu hyväksi

Ihanan energistä viikonloppua!


This post first appeared on Turkooseja Unelmia, please read the originial post: here

Share the post

Nokkosletut yllätyksien laatikosta (v)

×

Subscribe to Turkooseja Unelmia

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×