Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aula Ergos 2017: Primers auxilis psicològics a l’empresa

Aula Ergos Primeros Auxilios Psicologicos

Els serveis mèdics d’empresa es ven submergits en el repte de tenir que escoltar i atendre les emocions dels treballadors, però… ¿com acompanyar a algú amb malestar Emocional de manera efectiva? Com a agents de salut, l’entrenament en habilitats d’atenció emocional és fonamental per a un abordatge eficient.

El 12 de maig passat pudem tratar estos temas de nuestra segunda Aula Ergos de 2017, celebrada en el Parc d’Humanitats i Ciències Socials de la Universitat de Barcelona. La jornada recibió el nombre de “Primeros auxilios psicológicos en la empresa” y trató cómo los profesionales de la salud en la empresa deben afrontar el malestar emocional de los trabajadores.

Aquesta segona jornada va començar, com és habitual, amb una breu introducció realitzada pel nostre Director General, el Dr. Manel Serrano, i, a continuació, la magistral xerrada “Influir per al bon viure” de la Dra. María Palacín, directora del màster d’autolideratge i conducció de Grups i equips de la UB i assessora tècnica en programes de TV Gestmusic, com Operación Triunfo.

Vam seguir amb un magnífic coffee break per agafar forces i escoltar les experiències del Dr. Juan José Muñoz, com a director del Servei mèdic i del Departament de PRL de Bankia, i la Dra. Ramona García, responsable del Servei de Prevenció de Riscos Laborals del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Ambdós van participar en la posterior taula rodona moderada pel Dr. Manel Serrano, sobre les “Necessitats emocionals en els serveis mèdics d’empresa”, en la que els assistents van poder compartir experiències i consultar dubtes.

Finalment, Lorena Fuentes, directora operativa d’Emotion Online i responsable de l’Àrea de Psicologia del Grupo Ergos, ens va obsequiar amb una xarrada sobre les pautes a seguir per a una correcta intervenció emocional.

Si us vau perdre aquesta sessió, us esperam a la propera. I us recordem que, como a novetat, ja podeu inscriure-us online a qualsevol de es jornades d’aquest any i continuar informats a través de els nostres xarxes socials de Facebook, Twitter i Google+.This post first appeared on Grupo Ergos, please read the originial post: here

Share the post

Aula Ergos 2017: Primers auxilis psicològics a l’empresa

×

Subscribe to Grupo Ergos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×