Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

WordPress Skabeloner: En omfattende guide

At finde et tema kan være skræmmende. Med så mange valg, hvordan du afdække de bedste Wordpress temaer?

Vi har arbejdet med WordPress temaer siden 2008 her på The Tema Foundry, så vi har fået nogle relevantebranchekendskab og masser af erfaring. Lad os tale om hvor de skal lede for WordPress temaer, og hvordan du finder debedste temaer, når du får der.

Det er vigtigt at bemærke, jeg kun vil drøfte Self-Hosted WordPress.org temaer i dette indlæg. For hosted WordPresstemaer, hovedet over til WordPress.com tema mappe og markedsplads.

Hvor man kan finde de bedste WordPress temaer

Du har sikkert allerede været på Google, og indså hurtigt, det er et mareridt at organisere pålidelige oplysninger om at finde de Bedste Wordpress temaer. Lad os skære igennem alt skidtet og forsøge at gøre dit liv lettere.

Der er tre typer steder du kan finde temaer. Først er der markedspladserne, dertil kommer alle de uafhængige WordPress udviklere, undertegnede for eksempel, og så er der WordPress.org. Disse kan være store, velbesøgte websites med mange tusinde besøgende hver dag, ja ThemeForest vel snarere i timen.

Vi vil diskutere gratis temaer først, derefter de store markedspladser, og endelig vil vi runde af med de uafhængige udviklere.


Gratis WordPress temaer

WordPress.org tema mappe er det største og mest officiel sted at finde gratis WordPress temaer. I virkeligheden, er det deneneste gratis register vi anbefaler i denne anmeldelse. Mappen WordPress.org har haft en renæssance slags af de sidste parår. Dette skyldes hovedsagelig en kæmpe indsats af tema review team. Hvert tema i mappen er nu gennemgået ogopfylder bestemte kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Filtrer din vej til noget bedre

Den nemmeste måde at finde de bedste WordPress temaer i mappen er direkte fra din WordPress dashboard. Log ind påWordPress og navigere til udseende → temaer og klikke på linket Tilføj ny øverst i skærmbilledet. Nu, klik på linket Søg(uden at fylde noget). Du vil blive taget til en side med søgeresultater. Nu vælger søgeord fra dropned-søgning og type”modtagelig-layout” i feltet. Du ser nu på din bedste valg i mappen.

Vent, hvorfor er dette filter så vigtigt?

Med eksplosionen af mobile enheder en mobil-venlig hjemmeside er et must have. Enhver, der udvikler temaer i 2014 skal brugemobil-venlig web designteknikker. Dette er en hurtig måde at skille fårene fra bukkene. Ved at vælge denne Vælg listen overtemaer vil du sikre:

 • Temaet er relativt nyt maks 2 år gammelt cirka.
 • Temaet er ikke en super skrabet udgave (en såkaldt lite version) – eller også er lite-versionen tilstrækkelig til dit behov.
 • Temaet skal være mobil-venligt, altså (responsive)

Samlet set er der nogle fantastiske temaer til rådighed, jeg anbefaler at du lærer “Customizr” – “Shelley” eller “Zerif Lite” – disse tre temaer har funktioner der gør alt fra farver, tekst størrelser og baggrunde, samt forside layout, indhold og rækkefølge som en leg at arbejde med, der skal ikke skrives 1 linje kode med disse tre.

Hold øje med datoen

Når du finder et tema, du kan lide det er vigtigt at finde ud af hvornår det sidst blev opdateret. Se efter datoen på WordPress.org. Når du klikker gennem, vil du se sidst opdateret: i indholdsoversigten. Sørg for at det er blevet opdateret i løbet af det sidste år.

Nu, hvor vi har lært at finde de bedste WordPress temaer hos WordPress.org, lad os gå videre til nogle af de kommercielle mapper, ellers kendt som markedspladser.


Tema markedspladser

 • ThemeForest
 • Mojo-marketplace
 • ThemeSnap
 • GridGum

Markedspladser er et godt sted at søge gennem store mængder af temaer. Det tilgængelige udvalg af temaer kan ikke slås. Ulempen — de har tendens til at blive oversvømmet med overfyldte temaer, altså skabeloner som har 8 forskellige sliders til forsiden, 20 forskellige widgets, og 100vis af google fonts. Alle disse ting forvirrer ikke blot, og gør det sværere at sætte sig ind i, det gør samtidig også temaet langsommere.

ThemeForest

Kunder stemmer med deres penge. Du ser på de temaer, folk har købt mest. Et godt sted at starte.

Du vil sandsynligvis få bedre kundeservice. Disse bestsellere vil have mere salg, kunder og penge. Dette bør give dem flereressourcer til at yde løbende støtte til produktet.
Glem ikke at tjekke for friskhed i boksen sidste opdatering findes i indholdsoversigten.

Uafhængige

Tænk på det som din lokale butikker. Mange af dem sælger også temaer på disse markeder, mens et par er helt uafhængige.

 • Support: Svarer de på beskeder og spørgsmål? Ser det ud som der er aktivitet i foretagendet? Det er vigtigt at vide, at du vil få stor støtte.
 • Aktive opdateringer: hvor ofte de opdaterer deres temaer? Hyppige opdateringer Vis en forpligtelse til at rette fejl ogforbedre kvaliteten.
 • Historie: Hvor længe har tema shop været i branchen? Er det en flyve ved nat operation, eller har de været omkring et stykke tid? Husk, der er intet galt med at købe et tema fra et nyt selskab, du bare nødt til at forstå de involverede risici.

Her er en liste over et par af de uafhængige tema udviklere til WordPress jeg lige kan komme på:

 • Purely WordPress Themes
 • ElegantThemes
 • Obox themes
 • StudioPress
 • WooThemes

På ingen måde er dette en udtømmende liste. Det er derimod en liste over uafhængige tema butikker, som jeg kender,opfylder de kriterier, der er nævnt ovenfor.

 

Forhåbentlig har jeg givet dig en god forspring i indsnævre de bedste WordPress temaer. Nu er det din opgave at finde denperfekte tema for dig. Hvis du har andre tips eller idéer til at finde de bedste WordPress temaer, så lad mig vide i kommentarerne!This post first appeared on Blog Omkring Søgemaskineoptimering Og Marketing P, please read the originial post: here

Share the post

WordPress Skabeloner: En omfattende guide

×

Subscribe to Blog Omkring Søgemaskineoptimering Og Marketing P

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×