Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fremtidens App Udvikling

 

 

Dansk udgave af et tidligere engelsk indlæg
horsebook-mobile-app-development-study
Horsebook, lavet af Nodes App Udviklere

De sociale netværk udvikler sig hele tiden, og de eksisterende giganter opkøber nystartede medier som aldrig før. Især inden for de mobile apps er der en kæmpe stigning både indenrigs og internationalt. De forskellige niche-specifikke apps er nogle af dem med størst stigning i det første halvår af 2014, og med god grund. De tilbyder en præcis ydelse, og folk der søger efter app’en har allerede et behov. Ved at koble disse apps sammen med sociale netværk, kan man drage fordel af eksisterende grupper, netværk og andre etablerede platforme hvor kernebrugeren allerede er til stede, og ofte trives. Dette gør det muligt at få budskabet ud til de relevante personer, og hvis produktet eller app’en er af kvalitet og brugbarhed, så er der potentiale for utroligt hurtige turnovers. Ved at anvende denne “moderne” måde at tænke på, kan du drage fordel af den næste app du skal have udviklet, endda før du starter på eventyret! Der er efterhånden kommet så mange erfaringer omkring det at bygge en app, at alle faldgruber er blevet dokumenteret, og sågar kategoriseret. Stå på skuldrende af de faldne iværksættere, når du implementerer dit design, budskab og app’ens funktion i dit næste projekt.

Lad os tage udgangspunkt i en relativt ny app udviklet af et Dansk/Engelsk selskab, der bare kan det der med app udvikling:

Horsebook – et app baseret netværk for heste elskere
Et alle tiders eksempel på et socialt og moderne niche netværk er Horsebook, en nyligt udviklet app lanceret i Danmark i starten af Marts. Bruger tilmeldingerne er støt steget, ikke kun fordi selve ideén er god, og der ikke rigtigt var en tilsvarende app i forvejen, men måske især fordi at Horsebook og Nodes, tog sig tid til at have markedsføring med i de indledende tanker allerede inden app’en var blevet udviklet. I sig selv er Horsebook en slags mini facebook, med begrænsede funktioner, og selve fokus er som sagt på Heste. Ved at kombinere et online fællesskab med noget som individuelle har en åbenlys passion for, er det ikke svært at forstå hvorfor Horsebook er blevet en success allerede.

Brugerne har mulighed for at indsende billeder, historier og status opdateringer omkring deres Heste, hvilket andre brugere så kan kommentere på og følge med i. Det har især vist sig at være godt til at få eventuelle adfærdsproblemer samt fysiske problemer under søgelyset, da andre brugere med mere erfaring, eller bedre viden kan give deres besyv med om hvorfor og hvorledes til en given situation eller historie.

Ligesom facebook er Horsebook bygget op med en timeline som brugerne kan følge, og Hesten kan have sin egen profil endda. Der er oprettet racespecifikke detaljer, såsom Race, Højde, Vægt, Type, Stamtavler og mange andre data som kan være interessante at vide om en individuel hest. Det gør det også let for brugere som ejer en dele hest, at holde hinanden opdateret med hvad der foregår, og hvordan hesten har det. Men ikke nok med det, der er også oprettet en Wikipedia lignende funktion som giver en masse information om alt hvad der har med heste at gøre. Fra helbred til adfærd, udseende til valg af foder – Har du et spørgsmål om din hest, bør du stikke snuden forbi Horsebook.

Konklusion

Horsebook fungerer så godt som det gør fordi det kombinerer alt hvad heste elskere har brug for, og gør det til en kompakt størrelse som de kan have med sig døgnet rundt. Ude til hestetræning er der sjældent adgang til en bærbar så status kan blive opdateret, men mobilen og dens indbyggede kamera følger som regel altid med. Dertil kommer at Horsebook ikke lancerede en webside først, men fokuserede direkte på App potentialet. Et modigt træk, som må siges at have været det hele værd for udviklerne bag!This post first appeared on Blog Omkring Søgemaskineoptimering Og Marketing P, please read the originial post: here

Share the post

Fremtidens App Udvikling

×

Subscribe to Blog Omkring Søgemaskineoptimering Og Marketing P

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×