Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Győzd le az időt a Microsoft Planner új funkcióival

A Microsoft Planner segítségével nem csak csapatok tudnak gyorsak és rendezettek lenni, hanem személyes, egyedül megoldandó kisebb és nagyobb projektjeinket is rendszerezhetjük benne. A most kijött négy új funkcióval pedig még nagyobb rálátásunk nyílik a projektek időbeosztására, a feladatok csoportosítása és szűrése elérhető lett, értesítések jönnek mostantól a határidőkről, sőt hamarosan már össze is szinkronizálhatjuk feladatainkat az Outlook naptárral.

Röviden összefoglalom a négy új funkció lényegét:

Naptár nézet

Lásd a határidőket, tervezz előre és értelmezd a projekt aktuális státuszát egy pillanat alatt. Sőt, a heti és a havi nézetekben „drag-and-droppal” át is húzhatod a feladatokat. Bővebb angol nyelvű információt itt találsz.

conquer-time-with-new-features-in-microsoft-planner-schedule-view-month

Csoportosítás és szűrés

A két új funkció segítségével jobban át tudod látni a feladataidat, gyorsabban tudsz keresni és a határidők is jobban a szemed előtt tudod tartani, hiszen akár határidőre is beállíthatod a szűréseket. A csoportosítás funkcióval pedig láthatod, hogy melyik feladatok nem lettek még elkezdve, így jobban be tudod osztani a feladatok ütemezését.

conquer-time-with-new-features-in-microsoft-planner-filter

Értesítés közeledő határidőről

Mostantól a határidőket nem csak a Planner oldalon látod a feladatoknál, hanem e-mail értesítést kapsz a heti feladatokról, így mindig a lesürgetőbbekkel tudsz foglalkozni.

conquer-time-with-new-features-in-microsoft-planner-group-by-date

iCalendar formátumú feladat megosztás (hamarosan)

A feladatokat át fogod tudni helyezni a naptáradba, így jobban tudod menedzselni az időbeosztásodat. Az Outlook naptárnézetével sosem fogod elfelejteni a határidőket, legyen szó aktuális vagy jövőbeli feladatokról.

Győzd le az időt a Microsoft Planner új funkcióival

Ez a négy funkció volt az, amit a felhasználók megszavaztak a Planner UserVoice fórumon, melyből három már elérhető minden Office 365 felhasználónak, a negyedik funkció pedig hamarosan megérkezik. Nézd meg a Plannert most!

Még nem ismered a Plannert?

A mostani pillanatnál sose lesz jobb alkalom, hogy elkezd használni a Plannert. Az új funkciókkal pedig egy még teljesebb megoldást kapsz a feladataid és a munka menedzselésére. A Planner része az Office 365 alkalmazás csomagnak, így integráltan tudod használni a már megismert alkalmazásokkal, sőt a Microsoft Teams felületén akár egy teljesen különálló Planner fület is létre tudsz hozni. A Microsoft Project Online-ba feladataiba teljes Planner terveket tudsz importálni, így egy rész feladatot részletes projektekké tudsz átalakítani. Próbáld ki a Plannert még ma! 

The post Győzd le az időt a Microsoft Planner új funkcióival appeared first on Systemfarmer Kft..This post first appeared on Az IT Rendszer Jó Gazdája | Systemfarmer Kft., please read the originial post: here

Share the post

Győzd le az időt a Microsoft Planner új funkcióival

×

Subscribe to Az It Rendszer Jó Gazdája | Systemfarmer Kft.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×