Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

MEANWHILE – Friss szeletek az IT és az üzlet világából (április.28.-május.03.)

Úgy gondoltuk, hogy a kevesebb több, és különben is a letisztult az új szexi, tehát felhagyunk a mindennapos hírposztolással facebook-on. Mostantól hetente szedünk csokorba Nektek friss és érdekes történéseket – egy blogbejegyzésbe sűrítve. Jó szemezgetést!

ÉN, (ÉS) A ROBOT

A PWC egyik friss tanulmánya szerint az amerikai munkahelyek 38 százalékát veszélyeztetik a robotok a következő 15 évben.” – kezdődik a Forbes cikke. Magyarországot persze nem kell féltenünk egy darabig. Hazánk esetében még inkább érdekes jövőképről beszélhetünk, mint közelítő realitásról. Azonban mégis… egyik szemünk sír, a másik nevet. Egy robot kvázi mindent képes lesz az ember aztán csinálni a munka világában? Vagy nem…?

#robot

MICROSOFT ÉS LINKEDIN – KI HÚZ LE KIT?

22,1 milliárd dollár, 4,8 milliárd dollár, 2,78 milliárd dollár… olvassatok tovább, meglepő sorok!

#microsoftéslinkedin

„ Év végéig a cégek 85 százaléka válthat Windows 10-re” – GYERÜNK! 

A pontos indok pedig: A válaszolók 49 százaléka indokolta a lépést a biztonsági fejlesztésekkel, 38 százaléka a felhőintegrációs képességekkel, 34 százaléka a PC-n, táblagépeken és okostelefonokon egyaránt használható univerzális Windows-alkalmazások futtatásának lehetőségével, 33 százaléka pedig azzal, hogy 2020-ban lejár a Windows 7 terméktámogatása.” Ezen nem lepődünk meg, a logikusnál is logikusabb.

#businesswindows10

MICROSOFT VS. KASPERSKY

Botrány. A vállalat korábban azt kifogásolta, hogy a Defender biztonsági csomag szorosan kapcsolódik a Windows 10 operációs rendszerhez. Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója és vezetője Oroszország, az Európai Unió és világszerte számos állam versenyhivatalához fordult, s azt állította, hogy a redmondi társaság célzottan hátrányos helyzetbe hozza a független biztonsági vállalkozásokat. Mit gondoltok az ügyről? =/

#botrány

A MICROSOFT LINKEDIN-PROFIL-TÉRÍTÉSE

Warning! Hamarosan megváltozik a LinkedIn adatkezelési szabályzata. A dolognak nem kis köze van a Dinamics 365-höz. Négy új funkció is vár minket a profilok láthatóságára, az eredmények megosztására, a “produktivitást segítő botokra” és a közelben lévő tagok jelzésére vonatkozóan… „További információkért olvass tovább!”

#linkedinprofil

HELLO MICROSOFT SURFACE LAPTOP!

Tegnap került bemutatásra a Microsoft kifejezetten diákoknak szánt laptopja. Szupervékony, érintőkijelzős, az aksi pedig több, mint 14 órán keresztül bírja. Különlegessége még, Hogy a vadiúj Windows 10 S fut rajta. Kattintsatok, és meglátjátok, miért mondhatjuk, hogy vigyázz Apple Macbook Air!

#microsoftsurfacelaptop

Érdekesnek találtad a témát? Add meg e-mail címed és mi elküldjük neked hónap végén négy legnépszerűbb blogbejegyzésünket!

Blogposzt hírlevél regisztráció

The post MEANWHILE – Friss szeletek az IT és az üzlet világából (április.28.-május.03.) appeared first on Systemfarmer Kft..This post first appeared on Az IT Rendszer Jó Gazdája | Systemfarmer Kft., please read the originial post: here

Share the post

MEANWHILE – Friss szeletek az IT és az üzlet világából (április.28.-május.03.)

×

Subscribe to Az It Rendszer Jó Gazdája | Systemfarmer Kft.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×