Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Програмата Ран-Ът и българската червенгурска дебилщинаОт доста време из нета се щъка едно клипче,  което се базира на твърдения (по никакъв начин недоказани) на прононсирания агент на Държавна сигурност - Георги Тамбуев, че видите ли, България планомерно се съсипвала, а народа - в синхрон с априлската линия на Правешкия копанар, се унищожавал методично. 

Зловещо, нали?
     За първоизточника на всички тези злини зомбираните комун. онанистически религиозни фанатици  сочат т.нар.  Програма Ран-Ът.
     Други пък се позовават на част от екипа работил върху тази програма през 1990 г. (друг е въпроса каква е ролята им в изработването) - но те твърдят, че точно на определени хора от екипа не вярват.
     То и аз не вярвам на част от екипа работил по тази програма, но това са личните ни емоции и чувства, които са си наша работа и са без значение.    Още в началото питам бързащите да ме плюят червенгури: Четохте ли Програмата Ран-Ът?
     Питам ги: знаят ли какво е предлагала тази Програма, защо не беше приложена и кому беше изгодно това?     Защо казвам, че програмата трябва да се прочете?
Особено днес!
     Пък чак тогава, от разстоянието на времето, да се правят преценки и за да  може да се убеди всеки непредубеден човек колко необходима е била, но как безотговорно не е била приложена още, когато е била предложена на управляващите през 1990 год. комун. онанисти начело с резидента на съветските интереси  у нас - Андрей Луканов.
     Няколко мерки от предложените решения за икономическа стабилизация на България бяха неотложна необходимост тогава и това днес е очевадна истина:
      - незабавна всеобща приватизация на всички държавни активи;
      - прилагане на Шокова терапия ала Балцерович, защото шокът ни душИ непрекъснато цели 7-8 години за да стигне до равнищата след хиперинфлацията;
      - въвеждането на Валутен борд - за да не могат покварените ни комун. онанистически гаулайтери и еничарите от червеното гестапо на ДС да ни оглозгат до кокал, както разбира се, при липса на законови ограничения, те направиха.
    Иначе всеки може да си разтяга пропагандни локуми и да спекулира по всевъзможни начини, но НЕ точно тези двамата - Ран и Ът - са виновниците за нищетата, в която хлътна българският народ, а тя си беше неизбежна, след като пет пъти той гласува за собствените си угнетители и техните производни. Кой овластяваше непрекъснато комун. онанистите - за да им даде възможността да ни ебат майката? Ричард Ран и Робърт Ът ли?
За сведение на интернационалсоциалцървулпрогресистите  - ето как се нарича т.нар. Програма Ран-Ът:                        
                                     

ДОКЛАД върху  проекта за икономически растеж и преход  към  пазарна икономика в България 
подготвен от Фондацията на Националната Камара на САЩ за Народна Република България
 
Ръководство и редактиране:
                        Ричард Ран, САЩ
                        Роналд Ът, САЩ
Източник: forumat-bg

This post first appeared on Блогът на Недялко Тенев, please read the originial post: here

Share the post

Програмата Ран-Ът и българската червенгурска дебилщина

×

Subscribe to Блогът на Недялко Тенев

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×