Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Apple Music are 11 milioane de abonați

Directorul serviciilor Apple, Eddy Cue, a declarat, în cadrul unui podcast cu John Grubber, că Apple Music are nu mai puțin de 11 milioane de abonați.

„Cred că vom avea din ce în ce mai mulți clienți. Am depășit 11 milioane de abonați pentru serviciul Apple Music iar toți aceștia locuiesc în zone în care muzica este stocată în cloud.” a declarat Cue.

Serviciul Apple Music s-a lansat în luna Iulie a anului trecut. Anterior, mai multe statistici sugerau că serviciul de streaming pentru muzică al Apple a atins un număr impresionant de 10 milioane de abonați în sub 6 luni de la lansare.

La 11 milioane de abonați, Apple Music este al 2-lea cel mai utilizat serviciu de acest fel din întreaga lume, fiind disponibil în peste 100 de țări. Spotify, principalul competitor și serviciul ce ocupă primul loc în clasamentul global, are între 25 și 30 de milioane de abonați, conform estimărilor.

Apple Music oferă clienților un abonament gratuit de 3 luni așa că este posibil să fie utilizat chiar de mai multe persoane care încă se gândesc la achiziționarea unui abonament.This post first appeared on TechCafe: Publicație Cu Noutăți și știri It,, please read the originial post: here

Share the post

Apple Music are 11 milioane de abonați

×

Subscribe to Techcafe: Publicație Cu Noutăți și știri It,

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×