Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Android 7.0 Nougat ajunge pe Samsung Galaxy S6 și S6 Edge

Dacă ești un utilizator al Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge atunci te poți bucura deoarece utilizatorii telefoanelor de la Samsung au început să primească o nouă versiune a sistemului de operare.

Android 7.0 Nougat a început să ajungă la utilizatorii telefoanelor Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge conform celor mai recente informații din mediul online. Articolele anterioare sugerau faptul că Samsung va pune la dispoziția utilizatorilor această actualizare undeva pe la sfârșitul lunii Februarie dar se pare că aceasta a fost amânată până acum.

Conform publicației SamMobile, mai mulți utilizatori se bucură deja de Android 7.0 Nougat pe telefoane. Utilizatorii care și-au actualizat dispozitivele sunt clienții ai Vodafone UK sau deținători ai S6 și S6 Edge din Germania, Italia și Elveția.

Noua versiune a sistemului de operare ar putea ajunge doar la utilizatorii din Europa așa că dacă nu ai primit o notificare referitoare la această actualizare poți verifica manual disponibilitatea acesteia.

Accesează meniul Setări -> Despre telefon -> Actualizare pentru a verifica dacă noua versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat este deja disponibilă și pentru dispozitivul tău.This post first appeared on TechCafe: Publicație Cu Noutăți și știri It,, please read the originial post: here

Share the post

Android 7.0 Nougat ajunge pe Samsung Galaxy S6 și S6 Edge

×

Subscribe to Techcafe: Publicație Cu Noutăți și știri It,

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×