Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Statusuppdatering för bloggen: ny logga, 150 000 sidvisningar på en vecka!

När jag följer statistiken för min sida blir jag otroligt glad över vilka siffror mätaren visar. I skrivande stund har jag runt 150 000 läsare i veckan! 

När jag startade den här Sidan trodde jag inte att den Skulle uppskattas såhär mycket av så många läsare. Varje inlägg kryllar till exempel av kommentarer, och det är ju kul! Dessutom gjorde en användare på Twitter en ny logga åt sidan här om dagen, ett klart lyft tycker jag mot tidigare loggor! 

Men hur började jag blogga om det här ämnet, mobiler? Det var så att jag vad med i LG:s pilotprogram för LG G2 där de sökte 30 testpiloter för flaggskeppet G2. Jag fick hem en LG G2:s som jag skrev om (dock så var jag inte duktig på att formulera mig på den tiden). Nästa steg var att bli ambassadör för LG, vilket skulle ha inneburit att jag skulle fått testa alla företagets kommande Mobiler på marknaden och dessutom behålla nallarna. Så blev tyvärr inte fallet och det var då den här iden med att starta upp en sida om mobila nyheter startade, för att jag skulle få testa och skriva om nya mobiler i slutändan. 

Så sitter jag här idag med runt 20 samarbetspartners som jag får testa grejer ifrån, vilket såklart är väldigt skoj. Jag hade dock aldrig kunnat haft den drivkraften som jag har för den här sidan om det inte vore för mina konkurrenter Swedroid.se, Mobil.se och Feber.se. Mitt mål har alltid varit att vara snabbare än dessa tre ut med nyheter och det kommer det naturligtvis också vara i fortsättningen. 


Nya loggan! This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

Statusuppdatering för bloggen: ny logga, 150 000 sidvisningar på en vecka!

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×