Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Det här är Meizu Pro 7 och Pro 7 Plus

Meizu har under dagen offentliggjort de två nya flaggskeppen Pro 7 och Pro 7 Plus. Pro 7 har jag rapporterat om en hel del, men jag trodde inte Meizu dessutom skulle presentera en större variant av mobilen. 

Bild: Meizu
Om vi börjar med Meizu Pro 7 så har den här mobilen fått en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning på framsidan. På baksidan finner vi istället en extraskärm som mäter 1,9" (där du bland annat ska kunna se dina aviseringar, kunna få till bättre selfies etc). Under huven hittar vi processorn MediaTek Helio X30 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. 

På baksidan finner vi dubbla 12 MP-sensorer. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 8 megapixel. 

I övrigt har Pro 7 fått en fingeravtrycksläsare monterad på framsidan och ett 3000 Mah Batteri. Telefonen kommer med Android 7.1.1 Nougat från start. 

Om vi istället tar en titt på Meizu Pro 7 Plus så står det klart att modellen fått en 5,7 tumsskärm med Quad HD-upplösning. Vidare har modellen utrustats med samma processor som Pro 7 fast med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen har också utrustats med ett något större 3500 mAh batteri. Övriga specifikationer är samma som i Pro 7.

Båda modeller kommer bli tillgängliga från och med 5e augusti. Pro 7 kommer kosta 430 dollar medans Pro 7 Plus kommer kosta 530 dollar.This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

Det här är Meizu Pro 7 och Pro 7 Plus

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×