Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

TAG Heuer introducerar modulära smartklockan Connected Modular 45

TAG Heuer har under eftermiddagen introducerat den första modulera smartklockan där hela delar i designen kan bytas ut. Klockan finns att tillgå i en rad modeller som man själv kan konstruera med hjälp av ett verktyg på tillverkarens hemsida!


Bilder: TAG Heuer
Med TAG Heuer Connected Modular 45 satsar TAG Heuer mycket på klockans utsida. TAG Heuer har ett verktyg på sin hemsida som man använder sig av för att konstruera en unik, egen design på klockan. Verktyget fungerar på samma sätt som när man till exempel ska beställa hem olika delar på ett Dbrand-skin. Heuer Connected Modular 45 finns att tillgå i väldigt många varianter med bland annat gummi, läder eller aluminiumarmband. Man kan med andra ord göra Heuer Connected Modular 45 till ett personligt ur.
Om vi kollar in specifikationerna för klockan har den fått en 1,39 tumsskärm som använder en AMOLED-panel. Precis som namnet antyder är klockan 45 mm. Under huven hittar vi en processor från Intel (Atom Z34xx) tillsammans med 512 megabyte RAM. Klockan är också konstruerad för att kunna tåla vatten upp till 50 meters djup. Heuer Connected Modular 45 har fått ett 410 mAh stort batteri som enligt tillverkaren ska räcka upp till ett dygn vid ”vanlig användning”. Klockan har en inbyggd GPS samt stöd för Android Pay genom NFC-chippet. Klockan kör naturligtvis Android Wear 2.0 från start. 

Den billigaste varianten av Heuer Connected Modular 45 kostar 1650 dollar, något som motsvarar 14 742 svenska kronor just nu.   


Källa


This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

TAG Heuer introducerar modulära smartklockan Connected Modular 45

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×