Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Därför väljer Samsung att placera fingeravtrycksläsaren på S8 och S8+ till vänster om den bakre kameran!

Samsung Galaxy S8 och S8+ kommer med största sannolikhet få sina fingeravtrycksläsare placerade till vänster bredvid den Bakre Kameran. Detta har minst sagt varit omdiskuterat. Nu säger sig en läcka veta varför Samsung väljer att göra på detta vis!

Tidiga rykten menade på att Samsung Galaxy S8 och S8+ skulle få inbyggda fingeravtrycksläsare i sina skärmar – något som förändrades när de första bilderna läckte ut på mobilerna. Det ser istället ut som att mobilerna kommer få sina fingeravtrycksläsare placerade på baksidan till vänster om kameran.

När tillverkarna väljer att implementera fingeravtrycksläsare på mobilers baksidor brukar de normalt sätt sitta under den bakre kameran eftersom det är en bra placering för pekfingret. Om Samsung väljer att placera läsaren där de sägs placera den i S8 och S8+ kan det innebära att man nuddar kameralinsen av misstag när man ska åt fingeravtrycksläsaren.

Det har tidigare ryktats om att svenska Fingerprint Cards ska stå för tillverkningen av fingeravtrycksläsarna i Galaxy S8 och S8+. Den här källan säger istället att det är Synaptics som ska stå för produktionen. Källan påstår att Samsung väljer att placera läsaren på just denna plats då det blev något av en nödlösning eftersom Samsung arbetade på en läsare som skulle gömma sig under telefonernas skärmar på tok för länge!  


Bild: Benjamin Geskin 
Källa


This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

Därför väljer Samsung att placera fingeravtrycksläsaren på S8 och S8+ till vänster om den bakre kameran!

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×