Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

MediaMarkt flyr landet - blir Expert istället

Enligt flera källor ska tyska MediaMarkt packa ihop sitt och tacka Sverige för gott! Man ska istället ersättas av Expert, en kedja som la ner för Ett Antal år sedan. Här är allt du behöver veta kring uppköpet!

MediaMarkt är en av dem största elektronikvaruhusen i Sverige tillsammans med Siba, NetOnNet och Elgiganten. Detta ska enligt uppgifter snart komma att ändras. Enligt flera oberoende källor har Expert köpt upp MediaMarkt i Sverige. Expert lade själva ner för ett antal år sedan i Sverige, men kommer nu alltså återvända på nytt! Expert hade innan man stängde igen ett antal butiker som var väldigt små. Det kommer bli lite skillnad när man flyttar in i MediaMarkts lokaler.


Detta är inget MediaMarkt bekräftat själva, men med tanke på att så pass många spekulationer som pekar på samma sak nästan aldrig brukar ha fel så tror jag detta kommer bli fallet. Huruvida garantiärenden kommer se ut är oklart. Jag rekommendera att man inte köper eller förbokar produkter från internet, utan att man åker direkt till en MediaMarkt-butik om man ska köpa en ny produkt.  

Bild: MediaMarkt
Källa


This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

MediaMarkt flyr landet - blir Expert istället

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×