Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Är det här ZUK Edge 2 med extremt slimmat yttermått?

Än så länge är Xiaomi Mi Mix den mest moderna Telefonen på marknaden. Telefonen förväntas dock få hård konkurrens av tillverkare såsom Samsung och LG under 2017. Nu har ett gäng konceptbilder läckt ut som visar hur nästa smartphone i ZUK:s Edge-serie kan komma att bli!


Bild: ZUK
Jag gillar att flera ”underdogs” gör fler vilda satsningar på smartphonemarknad. Se bara Xiaomi Mi Mix som minst sagt sticker ut bland dagens smarttelefoner Tack Vore Sin stora skärmyta på framsidan, och som dessutom blivit en succé.

Konceptbilder på en troligtvis ny enhet från ZUK har under kvällen fångats på ett gäng bilder. Telefonen påminner vid första anblicken om Samsung Galaxy S7 Edge tack vore sin nedsluttande display. På baksidan ser telefonen ut att få dubbla kameror. Telefonen ser inte ut att få någon fingeravtrycksläsare, men det kan också vara något konceptskaparen missat att lägga till.

Om vi tar en titt på de få specifikationer som nämns så sägs det att mobilen kommer få en skärm som ska vara mellan 5,7 – 5,9 tum stor med Quad HD-upplösning. Källan nämner också att mobilen får processorn Snapdragon 835.


Detta rykte bör tas med en extra nypa salt, eftersom det är konceptbilder det handlar om.  

Bilder: Wiebo

Källa


This post first appeared on Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech, please read the originial post: here

Share the post

Är det här ZUK Edge 2 med extremt slimmat yttermått?

×

Subscribe to Mobilanyheter - Allt Det Senaste Inom Tech

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×