Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

Tags: saring

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

Jösses! Vilket kaos! Fattar inte varför alltid snön kommer som en suprise? Vi har ju vinter i detta land så varför blir kommunerna så lamslagna när det kommer snö? Fast Kållered var plogad och kanon fin på hemvägen, mer än vad man kunde säga om Göteborg idag. Kom i alla fall fram till jobbet även om det var lite jazzit på sina ställen. Tog massa olika foton med mobilen vid Tornhuset idag och kände bara fn så gott att man är på ett ställe varje dag så länge.

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )


Jag är där i 4 timmar och kan flytta runt tiden som jag vill. Hade hoppats på att de skulle ha plogat helt innan jag skulle till Munkebäck, men nope! Parkerade vid Ica Kvantum där det var helt plogat och gick bort till föreningarna. Skottade som en liten blå och hade gjort gångar ut från entréerna till gatan och så de skulle kunna gå hafsat på cykelbanan. När jag var färdig och nöjt tittade på resultatet kommer en traktor med plog och dönar rent på 2 sekunder! Fn vad mycket nya ord kombinationer jag kom på!


Tornhuset


Missade sista stället helt då en lastbil kört fast och blockerat vägen, kände bara att det fick räcka för idag  :) Jag får ta nya friska tag imorgon och hoppas att det är plogat överallt.

Kanske gillar du:

Göteborgs Remfabrik AB
12. Kängor ( 157 av 365 )
18. På glid ( 238 av 365 )
24. Miniatyr ( 184 av365 )

Inlägget 17. Gatumiljö ( 82 av 365 ) dök först upp på Krakelgårdens blogg.This post first appeared on En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård, please read the originial post: here

Share the post

17. Gatumiljö ( 82 av 365 )

×

Subscribe to En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×