Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

16. Orkidé ( 219 av 365 )

16. Orkidé ( 219 av 365 )

Jag gillar verkligen när folk sätter ut blommor och pyntar i trappuppgångarna. Det är så härligt att se lite färg i de ibland så trista uppgångarna och jag tror folk blir så mycket gladare och försiktigare med att inte skita ner. I vilket fall tycker jag att de oftast är renare även om det händer att jag muttrar över vissna blommor och smuliga blad. Men oftast beror det på att jag helt enkelt vaknat på fel sida och är grinig oavsett.

16. Orkidé ( 219 av 365 )


Jag tänker alltid på min bror när jag är här för han jobbade på Arla som ligger nedanför och berättade att han eventuellt skulle få en lägenhet i området. Han pratade just om Smörgatan som jag är på och han hade alltid yoghurt och mjölk med sig hem till mig då han tyckte att jag åt för näringslös mat. Han slutade på Arla och fick jobb på Volvo som han aldrig hann påbörja då han omkom i en olycka. Så det är mycke minnen som triggas igång men hans glädje när han kom med yoghurten sitter för alltid etsat i mitt minne :)

Kanske gillar du:

Natur
Tisdagstema: Spegling
Tema listan till 365 Foto 2011
Fotoutmaning:Svartvitt

Inlägget 16. Orkidé ( 219 av 365 ) dök först upp på Krakelgårdens blogg.This post first appeared on En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård, please read the originial post: here

Share the post

16. Orkidé ( 219 av 365 )

×

Subscribe to En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×