Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gårda


Göteborg

I dag kom jag ganska tidigt till Tornhuset och tänkte jag skulle gå ett varv på utsidan och ta lite bilder innan jag körde igång med städningen. Hade en kort dag idag och skulle bara ha en förening till efter Tornhuset. Jag Brukar normalt vilja ta den föreningen först på morgonen då det är så många vackra villor med ledslingor i trädgårdarna. Men när det har snöat så är det en pina att köra dit då ingen brukar ploga och där är backigt till tusan.


Göteborg

Älskar verkligen de gamla husen i Gårda men tycker det börjar bli dags attrenovera dem. Vissa har ju knappt färg kvar på fasaderna och rutorna ser inte så täta ut. Men det var härligt att gå längs kanalen och få lite luft innan jag körde  igång och jobbade. Snön lär ju inte bli liggandes så det gäller att passa på.

Göteborg

Jag brukar gå till Remfabriken men tog andra hållet idag och hittade en lite udda fönster skylt  🙂  Det har kommit lite fler butiker och de höll på att göra inordning dem för att öppna.


Göteborg

Inlägget Gårda dök först upp på Krakelgårdens Blogg.This post first appeared on En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård, please read the originial post: here

Subscribe to En Personlig Sida Med Blogg Och Foton På Gård

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×