Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Apelati cu incredere la testarea rapida antigen pentru detectarea virusului Covid-19

Suntem nerabdatori sa ne reluam viata de acolo de unde am lasat-o si exista ceva care ne ajuta sa ne bucuram mai repede de viata noastra asa cum era, asa cum ne dorim sa fie, sa-i imbratisam pe cei dragi de sarbatori, sa mergem in vacante peste tot in lume, sa ne revedem prietenii si mai presus de orice sa avem siguranta ca suntem bine, ca nu suntem bolnavi si nu ii vom imbolnavi nici pe cei pe care ii iubim.

Ce anume? Testarea rapida antigen, pentru detectarea virusului Covid-19, asa cum de altfel ne recomanda autoritatile in ultimul timp si chiar daca nu aveti incredere in autoritatile din Romania, cred ca trebuie sa aveti incredere in Comisia Europeana, care ne recomanda sa facem aceste teste ori de cate ori avem nevoie si stim ca putem intra in contact cu persoane straine sau vulnerabile in fata acestui virus, care vrem nu vrem ne-a schimbat viata si modul in care ne raportam la teste, vaccinuri, sanatate in general.

Eu sunt mama, iubita, fiica si imi place sa-mi stiu familia si prietenii in siguranta asa ca o sa-mi fac cate un test rapid antigen ori de cate ori o sa plec undeva sau o sa suspectez ca as putea avea virusul.

De ce apelez la testarea rapida antigen si nu la testul RT PCR multiplex? In primul rand din cauza pretului, pentru ca acum pe pandemie, pretul este cel care face diferenta indiferent daca ne place sau nu si atunci cand scoti din buzunar doar 100 de lei in loc de 400 parca stai mult mai bine si cu moralul.

Inca un lucru la fel de important pentru mine: daca copilul meu se imbolnaveste sau are nevoie de o interventie chirurgicala indiferent de motiv, Testarea Rapida Antigen imi spune si mai ales le spune medicilor daca e infectat cu coronavirus in doar 10 minute, astfel incat nu trebuie sa astepte mai multe zile pana ii vin rezultatele si medicii pot interveni de urgenta. Asa ca acest test rapid antigen poate face diferenta intre viata si moarte.

Si am incredere in acest test rapid antigen pentru ca majoritatea prietenilor mei si l-au facut atunci cand au avut simptome de Covid-19 si de fiecare data eficienta testului (Specificitate relativa: >99.9%, Sensibilitate: 96,17%, Acuratete: 98,79%) a fost reala si de necontestat. In plus, i-a scutit de drumuri inutile la spitalul de boli infectioase, care e si asa supraaglomerat. L-au cumparat de pe medplaza.ro si l-au facut la o clinica din oras.

Am spus-o si o repet: eu una aleg oricand un astfel de test rapid antigen decat sa stau pe la usii, sa astept rezultatele zile intregi, simtind ca ma apuca nebunia si sa platesc si cat nu face!

Sper sa scapam curand de aceasta pandemie, de acest virus, care ne viruseaza mintile, vietile si visurile si sa ne intoarcem la o viata normala, fara griji, fara teste sau doar cu teste de preventie si fara toate aceste reguli care frizeaza uneori absurdul. Pana atunci insa nu uitati sa zambiti, cu masca sau fara masca, sa va spalati pe ici, pe colo, dar cel mai des pe maini si sa va testati sanatatea pentru ca e singurul lucru de pret pe care il aveti!

Voi ati apela sau ati apelat la testarea Rapida Antigen pentru detectarea virusului Covid-19?

Sursa foto: Medplaza.roThis post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Apelati cu incredere la testarea rapida antigen pentru detectarea virusului Covid-19

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×