Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tips & Tricks: 3 ținute INEDITE pentru o vacanță exotică

Vacanța ta de anul acesta va fi într-o destinație exotică de vis? Atunci trebuie să te asiguri că niciun detaliu nu va pune în pericol starea ta de bine și fericirea de a fi în concediu departe de birou și de orașele aglomerat.
Înainte de a pleca în concediul mult visat, asigură-te că memoria telefonului tău poate stoca toate fotografiile pe care îți vei dori să le faci acolo și pregătește-ți cu atenție ținutele pe care le vei purta pe plajele însorite sau la terasele cu vedere spre ocean. Descoperă care sunt lucrurile cele mai utile pe care le poți purta și lasă mai mult spațiu în bagajul de întoarcere pentru suveniruri.

Iată cum să creezi 3 ținute inedite pentru concediul tău:
1. Dacă ai ales să mergi in vacanta in Maldive cu oferta de pe www.karpaten.ro sau în orice alte destinații exotice și relaxante, trebuie să înveți cum să nu îți încarci bagajul inutil cu haine pe care nu le vei purta. Costumul de baie, șlapii și rochia de plajă nu pot lipsi, desigur. Pentru a scuti mai mult spațiu, dar și grija că hainele s-ar putea șifona, ia cu tine rochii lejere din materiale precum Georgette sau linen. Acestea te vor ajuta să păstrezi un aer fresh tot timpul, iar cu câteva accesorii ca pălăria de soare și o geantă mică, le poți transforma în ținute deosebite pentru orice moment al zilei.

2. Deși pleci într-un loc cu mult soare și plaje nesfârșite, nu trebuie să uiți acasă perechea de pantaloni preferată. Caută blugi de dama pe HERMOSA.RO și combină-i cu o cămașă de in sau un maiou larg si un colier supradimensionat în spiritul locului în care mergi (cu pietre mari si colorate, din lemn sau de inspirație marină). Deși îți surâde, probabil, ideea de a încălța la această ținută o pereche de pantofi sau sandale cu toc, ideal ar fi să uiți pentru câteva zile că acestea există și să optezi pentru balerini, sandale cu talpa plată sau una dintre perechile de papuci cu aplicații deosebite. Va rezulta o ținută lejeră, practică și foarte chic!


3. Niciun bagaj pregătit pentru o vacanță exotică nu este complet fără o pereche de pantaloni scurți sau o fustă de blugi sau din mătase, pe care le poți asorta cu tricouri colorate. Un secret pe care să îl păstrezi doar pentru tine este că poți lua același model de tricou uni în mai multe culori pe care să le schimbi de mai multe ori fără ca nimeni să își dea seama. Cu o pereche de teniși, ținuta va fi perfectă pentru plimbări relaxante și vizite la atracțiile turistice din împrejurimi.
Călătoriile către destinații călduroase și mai puțin accesibile au marele avantaj de a nu impune tipuri de ținute și un bagaj prea mare. Poți alege doar câteva tricouri și cămăși de vară pe care să le asortezi diferit dacă plănuiești să stai în concediu mai mult de 5 sau 7 zile. Nu ocupa spațiul nici cu prea multe perechi de pantofi, întrucât s-ar putea să constați că doar una sau două dintre ele sunt practice și comode.This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Tips & Tricks: 3 ținute INEDITE pentru o vacanță exotică

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×