Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lucruri din 2017 care mi-au facut viata mai frumoasa!

Nici Anul Asta nu s-a dezmintit si a fost unul bogat si foarte interesant. De fiecare data cand scriu aceasta postare imi dau seama cat de norocoasa sunt, poate ca asta e si motivul pentru care continui sa o fac. Nu e un top, e mai mult o rememorare a lucrurilor care mi-au placut anul asta.

Carti

Aici am recuperat anii in care nu am apucat sa citesc mai nimic(5 la numar) si datorita unei frumoase colaborari cu Editura All si Libris am inceput sa-mi reinoiesc biblioteca. Am mai cumparat carti si de pe Elefant cei drept, fiindca au promotiii irezistibile.

Diverse

Vreau neaparat sa-i mentionez pe cei de la magazinul online Dragus care m-au ajutat sa schimb ambianta in baie si sa am o casa mult mai calda. Daca aveti nevoie de caldura, apelati la ei sunt la fel de draguti cum le e numele. La fel de mult imi plac si cei de la Dwyn de unde am cumparat mouse-uri si jucarii.

Cursuri

Cursul de machiaj de la Eurocor a fost pentru mine un dar si o surpriza foarte frumoasa din partea unui OM care imi este tare drag si care a fost mereu prezenta atunci cand am strigat dupa ajutor! Mi-am implinit un vis!

Colaborari

Anul asta am avut multe colaborari, o sa mentionez doar cateva mai importante: Danco, SEO Cupcake si siteuri din China, cu care am colaborat pentru prima data si daca ne lasa posta vamala va urma…:)

Incaltaminte

Aici vreau sa-i mentionez doar pe cei de la Matar, de unde mi-am luat o pereche de ghete foarte faine.

Cosmetice

Cosmetice am cumparat de pe Elefant si din magazinul fizic Yves Rocher, pentru ca de ceva timp nu-mi mai plac ofertele lor online, dar produsele imi plac la fel de mult.

Sanatate

Uleiurile esentiale doTerra, o alternativa sanatoasa la tratamentele clasice. Va spun doar atat: Merita sa le incercati!

Campanii umanitare in care am pus suflet

Anul asta am ramas fidela unor cauze frumoase in care cred si am sustinut Papusile Sperantei, Asociatia Pro -Vita, Peditel dar si alte campanii pentru copii si nu numai sprijinite de fundatiile Bucuria DaruluiMereu Aproape si HOSPICE.

Multumiri

Si anul asta a fost plin de momente frumoase si ma simt binecuvantata pentru fiecare experienta traita. Le multumesc iubitului meu si fiului meu deopotriva pentru iubirea si fericirea pe care mi-o daruiesc si stiu ca o merit, celor de la Asociatia Sf. Haralambie, pentru ca m-au convins sa ma reintorc pe scena dupa 7 ani, Cristinei Dragomir pentru ca a reusit sa creeze comunitate si pentru ca e un OM bun si oamenii buni sunt rari si Ioanei Radu, pentru ajutorul ei nepretuit.

Sa aveti sarbatori fericite indiferent ce presupune asta si un An Nou 2018 cu provocari si realizari deopotriva.

Voi ce lucruri ati descoperit in 2017 care merita memorate si mentionate?
This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Lucruri din 2017 care mi-au facut viata mai frumoasa!

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×