Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Verighetele in doua culori – dovada de stil si eleganta

Principala grija a mireselor moderne este ca verigheta pe care urmeaza sa o poarte pe deget de-a lungul casniciei sa fie una neasemuita, cu un design fara cusur si cu pietre pretioase montate impecabil. Multe din cuplurile de astazi merg impreuna sa caute perechea de benzi de nunta perfecta, adeseori optand pentru personalizarea benzilor modelate Din Aur prin metoda gravarii. Unul dintre cele mai in voga trenduri in materie de inele de nunta il constituie modelele realizate din doua sau chiar trei tipuri de aur.

Talentatii bijutieri din atelierul ATCOM vin in sprijinul viitorilor miri interesati sa descopere noi modele de verighete aur in doua culori 2017 ei creand adevarate opere de arta demne de a impodobi mainile tinerilor care doresc sa isi uneasca destinele. In fabrica noastra, aurul roz de 18 sau 14 karate este obtinut prin alierea aurului real de 24k de culoare galbena cu alte metale. Departe de a avea un aspect pretentios, benzile modelate din aur roz traduc sensibilitate si romantism, fiind potrivite pentru firile visatoare. De asemenea, pentru confectionarea de verighete din aur alb, materialele care pot provoca alergii, ca de pilda nichelul si cadmiul, au fost inlocuite cu paladiul. Acest metal rar, alb-argintiu stralucitor a fost denumit dupa asteroidul Pallas o data cu descoperirea sa in 1803 de catre chimistul si fizicianul englez, William Hyde Wollaston. Pe langa paladiu, Wollaston a mai descoperit si rodiul, ambele metale fiind incluse in grupul de elemente al platinei. Paladiul prezinta cel mai scazut punct de topire si in plus este cel mai putin dens metal din aceasta grupa, oferind aurului aceeasi nuanta de alb precum nichelul, dar fara a avea efecte adverse asupra pielii. Toate aliajele utilizate de bijutierii nostri nu contin nichel, fiind conforme cu directiva Parlamentului European, 94/27/EC din 24 martie 2005.

In functie de nuanta pielii, fiecare poate alege cele mai potrivite Bijuterii Din Aur. Este valabil pentru toate accesoriile din aur purtate direct pe piele. Persoanele cu un ton rece al nuantei pielii (la acestea, vasele de sange se vad albastre), pot purta cu succes inele si alte bijuterii din aur alb. Un inel de logodna modelat din aur alb sau o verigheta din aur alb cu una din pietrele pretioase: safir albastru, ametist, rubin, smarald, opal, perla etc. poate fi cea mai inspirata alegere pentru o tanara cu o nuanta a pielii rece. In schimb, cei care au o nuanta calda a pielii pot opta pentru verighete din aur roz si galben sau intr-o combinare cromatica a acestor doua tipuri de aur. Pietrele cele mai potrivite sunt rubinele si diamantele. Acestea din urma ofera un plus de stralucire indiferent de nuanta pielii.
This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Verighetele in doua culori – dovada de stil si eleganta

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×