Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Importanta unei carti de vizita

Tags: vizita sunt carti

Daca faci parte din domeniul afacerilor, cu siguranta stii cat de importante Sunt cartile de Vizita. Ele pot avea un impact foarte mare asupra afacerii sau asupra carierei tale.
Insa, pentru a avea impactul dorit, trebuie sa ai o carte de vizita care sa atraga intr-adevar, atat ca si continut cat si ca forma. Ultima data cand am comandat carti de vizita am facut-o online. Am ales site-ul celor de la http://www.carti-vizita.org/, site care apartine celor de la Tipo Media. Aici am gasit o multime de modele de carti de vizita. E foarte cool faptul ca aici cartile de vizita sunt impartite pe domenii, astfel incat vei gasi foarte usor modelul dorit, asta in cazul in care nu ai tu o idee de design.
Am vazut carti de vizita foarte frumoase si pe INKU.ro. Cei de la INKU apartin tot tipografiei Tipo Media, doar ca reprezinta un serviciu nou si anume – carti de vizita de lux. Cartile de vizita de aici sunt putin mai scumpe, deoarece au finisaje mai deosebite.
Daca ar fi sa ne gandim putin la cartile de vizita in istorie, in SUA si Anglia ele nu aveau prea mare importanta. Erau cumva privite ca un instrument de legatura intre un furnizor de servicii/bunuri si clienti sau potentiali clienti. In Japonia insa, cartile de vizita erau considerate a fi o onoare si ele trebuiau realizate cat mai bine.
Astazi, chiar daca traim in era tehnologiei si a online-ului, cartile de vizita sunt foarte importante pentru marea majoritate a culturilor. Nu sunt doar un trend, ci sunt o necesitate. Ele sunt folosite cel mai mult in randul afaceristilor care sunt mai in varsta, insa, de multe ori acestia sunt cu o influenta foarte mare.
Indiferent de varsta pe care o ai, indiferent de afacerea pe care o detii, cartea de vizita va fi prima impresie pe care un potential client si-o va face despre tine. Folosind carti de vizita arati faptul ca esti profesionist/a si ca iti desfasori activitatea cu mandrie.
Tu te-ai gandit la cum vrei sa arate cartea ta de vizita? Daca ai idei, apeleaza la cei de la Tipo Media pentru a le pune in practica.
This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Importanta unei carti de vizita

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×