Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pleci cu masina in concediu? Verifica aceste aspecte ca sa ai o calatorie fara incidente

Se apropie perioada concediilor, cel putin pentru mine care odata cu venirea primaverii deja imi fac planuri pentru Concediu, programari rezervari, harti si intinerarii. Si stiu ca nu sunt singura care isi doreste sa gaseasca cele mai bune oferte asa ca m-am gandit sa va dezvalui cateva lucruri pe care eu personal le-am pus pe lista, poate va ajuta si pe voi sa va organizati mai usor.

Anul asta imi doresc un concediu in care sa hoinaresc prin tara cu Masina si sa vad cat mai multe locuri din Romania, asa ca al doilea lucru de pe lista mea dupa bugetul pentru concediu e sa-mi duc masina la acest service auto sector 3 Bucuresti ca sa fiu sigura ca e gata de drum si nu o sa ma trezesc cu surprize neplacute, care sa-mi transforme concediul intr-unul de cosmar.

Tata, care e sofer profesionist si mecanic de ocazie mi-a facut o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le verific/remediez la masina inainte sa plec la drum asa ca ma duc la service cu lectia gata invatata.

Inainte sa pleci cu masina la drum lung, indiferent daca e vorba despre un concediu sau o deplasare in tara sau in strainatate e bine sa duci masina la un service auto unde sa verifice cateva aspecte:

  • sistemul de franare trebuie sa functioneze perfect, pentru ca de el depinde viata ta si a celorlalti
  • sistemul de semnalizare si iluminare trebuie sa functioneze regulamentar, daca nu vrei sa primesti o amenda care sa-ti strice toata distractia
  • verificarea lichidelor( uleiul de motor, antigelul si lichidul de frana) este obligatorie inainte de a pleca in concediu cu masina, pentru ca altfel risti sa omori motorul si nu cred ca vrei asta
  • sistemul de climatizare trebuie sa functioneze impecabil, pentru ca altfel iarna o sa te simti in masina ca intr-un frigider iar vara risti sa iti pierzi concentrarea la volan si sa te ia somnul din cauza caldurii sufocante din interior, asemanatoare unui cuptor cu microunde.

Cred ca acestea sunt cele mai importante aspecte la care trebuie sa fim atenti Atunci Cand plecam cu masina in concediu.

P.S. Un alt aspect foarte important atunci cand pleci cu masina la drum este verificarea si vulcanizarea cauciucurilor. Orice alte aspecte ati avea de remediat la masina va ajuta cei de la f5auto.ro, care au grija ca totul sa mearga ca pe roate.

Voi tineti cont de aceste aspecte atunci cand plecati in concediu cu masina?
This post first appeared on Jurnalul Iubirii, please read the originial post: here

Share the post

Pleci cu masina in concediu? Verifica aceste aspecte ca sa ai o calatorie fara incidente

×

Subscribe to Jurnalul Iubirii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×