Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vertaa lainat nopeasti

Vertaa Lainat hetkessä Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla. Voit kilpailuttaa lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon asti! 

Yhä useampi suomalainen on kilpailuttanut lainat vertailupalvelun avulla. Lainavertailun suosio on kasvanut viime vuosina, jonka avulla moni on saanut säästettyä merkittävästi lainojen koroissa. 

Lainavertailu sopii kaikille, sillä se on maksutonta ja yhtä nopeaa kuin suoraan pankista Lainan hakeminen. 

Näin vertaat lainat heti 

 1. Hae lainaa 

  Lainan hakeminen on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään. Lainahakemukseen ei tarvitse toimittaa liitteitä, joten hakemus onnistuu muutamassa minuutissa. 

 2. Vertaa eri lainatarjouksia 

  Näet lainapalvelussa suoraan eri lainatarjoukset. Lisäksi saat allekirjoituslinkit laina tarjouksiin. Ennen kuin hyväksyt lainatarjoukset, vertaile lainan kustannuksia keskenään. 

 3. Hyväksy paras tarjous sähköisesti 

  Vertailun avulla näet nopeasti, mistä pankista tarjotaan parasta lainatarjousta ja korkoa. Voit hyväksyä tarjouksen omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 4. Rahat tilille 

  Rahat maksetaan tilille usein 1 – 2 arkipäivän aikana siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu pankille. 

Hae lainaa

Hae lainaa

1000
100060000
6vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainojen vertailu kannattaa 

Lainojen vertailu Kannattaa tehdä aina ennen luoton nostamista, sillä se on hyvin helppo ja nopea tapa säästää rahaa. Lainan kilpailuttaminen onnistuu muutamassa minuutissa, joten myös nopeaan rahantarpeeseen kannattaa tehdä lainavertailu!

Lainavertailu kannattaa tehdä säännöllisesti myös vanhoihin kulutusluottoihin, sillä voit maksaa pois milloin vain kalliimmat pienet lainat. 

Nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko voit säästää laina kuluissa vertailun avulla: 

 • Lainasumma 
 • Laina-aika 
 • Käyttötarkoitus – maksetaanko lainalla kalliita pienlainoja pois 

Jos sinulla on osamaksuja, pikavippejä tai muita pikalainoja käytössä, kannattaa lainat maksaa pois edullisemmalla yhdistelylainalla. 

Voit saada tuloista riippuen lainaa jopa 60 000 euroon asti. Selvität nopeasti Nordsekin avulla, kuinka paljon pankit tarjoavat sinulle lainaa ja millä ehdoin. 

Näitä asioita kannattaa verrata lainoissa 

Lainojen suurimmat erot liittyvät hintaan, joten lainavertailussa tärkeintä on löytää mahdollisimman edullinen korkotarjous lainalle. Kustannusten lisäksi voit vertailla lainan maksuaikaa, kuukausierää ja muita tärkeitä asioita. 


Tässä lista asioista, jota sinun kannattaa vertailla ennen lainan nostamista tilille: 

 • Lainan kokonaiskulut 
 • Todellinen vuosikorko 
 • Kuukausierä 
 • Maksuaika 
 • Lainasumma 
 • Lyhennysvapaiden määrä
 • Avauspalkkio 

Voit saada eri kokoisia lainasummia, sillä kaikki pankit eivät välttämättä pysty tarjoamaan yhtä suurta rahamäärää, mitä olet hakenut lainaa. Hinnan lisäksi lainatarjoukset voivat erota laina-ajassa, sillä voit saada maksuaikaa lainalla 1 – 15 vuotta. 

Mikäli lainatarjoukset eroavat paljon toisistaan lainasumman ja laina-ajan kanssa, helpoin tapa vertailla eri lainoja keskenään on todellinen vuosikorko. Se kertoo, paljonko maksat kustannuksia vuositasolla lainasta suhteessa lainamäärään. 

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on helppoa 

Vakuudetonta lainaa on helppo vertailla keskenään, koska lainan erot liittyvät hintaan, lainasummaan tai kuukausierään. 

Vaikka pankit ja rahoitusyhtiöt mainostavat oman kulutusluoton olevan kaikkein nopein, helpoin ja joustavin, todellisuudessa kaikki vakuudettomat lainat ovat näitä. Koska kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia ja nopeita, kannattaa aina valita edullisin kulutusluotto itselle käyttöön! 

Lainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordsekin lainapalvelussa. Lainan kilpailuttaminen edellyttää, että sinulla on puhtaat luottotiedot, riittävästi tuloja ja kotipaikka Suomessa. Lisäksi sinulla tulee olla ikää vähintään 20 vuotta, vaikka osa rahoitusyhtiöstä voi tarjota lainaa myös 18 vuotialle. 

Tarkista nämä asiat ennen lainapäätöstä 

Lainan valinta kannattaa tehdä huolella, sillä väärän ja kalliin lainatuotteen valinta on hukkaan heitettyä rahaa. Pahimmassa tapauksessa nostat kalliin lainan käyttöön, jonka korkoja et pysty maksamaan takaisin. 

Tässä muistilista siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen lainan nostamista tilille: 

 1. Lainatarve – paljonko tarvitsen lainaa?
 2. Oma maksukyky – kuinka suuren kuukausierän pystyn maksamaan lainasta? 
 3. Lainan hinta – olenko vertaillut lainojen todellista vuosikorkoa keskenään? 
 4. Tarvitsenko lainaa nyt heti käyttöön, vai voinko nostaa sen myöhemmin? 
 5. Onko minulla selkeä näkemys, että pystyn maksamaan lainan takaisin?

Lainaa ei kannata nostaa koskaan turhan vuoksi tilille. Yleinen virhe on nostaa lainaa varmuuden vuoksi tilille tai sen takia, että pankit tarjosivat suurempaa lainaa käyttöön. Koska lainasta on aina maksettava korkoa, on turhan kulutusluoton nosto hyödytöntä. 

Nordsekin avulla kilpailutat lainat 60 000 € asti 

Vertaa lainoja maksutta Nordsekin avulla 500 – 60 000 €. Lainoihin voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. 

Tärkeintä on vertailla lainan todellista vuosikorkoa keskenään, sillä se paljastaa edullisimman kulutusluoton. Lisäksi lainoissa kannattaa vertailla kokonaiskuluja, lainasummaa, maksuerän suuruutta ja laina-aikaa keskenään. 

Voit löytää edullisen pikaluoton hetkessä, sillä lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa! Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä, sillä pankit vaativat liitteiden lähettämisen vasta juuri ennen lainan maksua tilille. 

Myös nykyiset lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä voit maksaa pois nykyiset lainat uudella edullisemmalla lainalla. Yleensä lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti ainakin kerran vuodessa, jolloin käytössä on varmasti edullisin saatavilla oleva rahoitus! This post first appeared on Lainojen Vertailu, please read the originial post: here

Share the post

Vertaa lainat nopeasti

×

Subscribe to Lainojen Vertailu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×