Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Last Van Droge Lippen? Dit Helpt Je Er Echt Vanaf!

Droge lippen... Ik heb het al zo lang ik mij kan herinneren. Een best extreem gevalletje ook; vaak heb ik mijn lippen tot bloedens toe opengehaald. Ergens is het een soort verslavende bezigheid, steeds die velletjes eraf trekken. Ik realiseer me soms niet eens dat ik het doe, totdat mensen om me heen er wat van zeggen. Het ziet er waarschijnlijk ook eerder uit als een stom zenuwtrekje, maar nee, ik kan gewoon niet van die velletjes afblijven! Maar hoe zorgen we er nu voor dat we massaal van die velletjes en droge lippen afkomen? Ik heb er éindelijk wat op gevonden!

Ik kan je alvast verklappen, het is niet te koop in de winkel. Lipscrubs zijn natuurlijk wel te koop, maar deze bevatten vaak uitdrogende ingrediënten om je als het ware verslaafd te maken aan het product zodat je er nóg meer van nodig hebt. (Dit is mijn eigen ervaring althans) Ik heb een lipscrub receptje gevonden wat voor mij écht werkt om mijn lippen zacht te houden, en zodat ik lekker een keer kan lachen zonder dat mijn lip meteen op springen staat. 😅 Een makkelijk receptje met de volgende 3 ingrediënten:
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 eetlepel honing
  • 2 theelepels basterdsuiker

Kokosolie is een geweldig verzorgende olie, en natuurlijk all natural! Honing heeft een antibacteriële en verzachtende werking, wat fijn is als je net als ik je lippen een beetje open hebt gehaald. Daarnaast is honing natuurlijk een beetje plakkerig, wat het mengsel goed bij elkaar houdt. Het laatste ingrediënt is basterdsuiker, maar je kunt ook rietsuiker gebruiken. Deze twee suikers zijn net wat grover dan gewone witte suiker en zullen dan ook niet snel oplossingen in de honing en kokosolie. Ik mix deze ingrediënten in een klein schaaltje bij elkaar, waarna ik het in een klein potje bewaar. Elke avond voor ik ga slapen gebruik ik deze lipscrub! Ik wrijf ermee over mijn lippen voor ongeveer 1 minuut en dan laat ik het nog even intrekken. Je kan het erna eraf halen met een watje, maar opeten kan natuurlijk ook gewoon😋

Wat gebruik jij voor droge, gebarsten lippen? Deel je tip in de comments!
This post first appeared on BLES Magazine, please read the originial post: here

Share the post

Last Van Droge Lippen? Dit Helpt Je Er Echt Vanaf!

×

Subscribe to Bles Magazine

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×