Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Succesvolle koppels doen dit voor het slapen gaan

Wat doen jij en je partner voordat Jullie slapengaan? Jullie avondrituelen om de dag mee af te sluiten kunnen een grote impact hebben op jullie relatie en ze werken ook als een uitstekende maatstaf om te pijlen hoe jullie ervoor staan.

Bijleggen

Als er een ruzie is, doen Succesvolle koppels het nachtlampje meestal niet uit voordat er een oplossing is gevonden. Het is verstandig om zo snel mogelijk met elkaar naar een compromis te zoeken zodat de negatieve gevoelens niet te lang aanwezig blijven.

Tegelijk slapen

Tegelijk naar bed gaan en tegelijk wakker worden kan zorgen voor een intiem gevoel met je partner. Bovendien zullen er al snel frustraties ontstaan wanneer je elkaar regelmatig wakker maakt vanwege verschillende routines.

Geen afleidingen

Mensen met een succesvolle relatie maken vaak gebruik van de nacht om eventjes met elkaar te zijn zonder de afleidingen van het dagelijkse leven. Pas daarom op met televisies, laptops en smartphones, want deze kunnen jullie band verzwakken.

Diepgaande gesprekken

Tijdens de 'pillow talk', oftewel de intieme gesprekken die vaak alleen in bed plaatsvinden, kun je van alles loslaten. Dit is het moment om al je gevoelens te delen, zoals veel succesvolle stellen met regelmaat doen. Het is niet alleen het uitgelezen moment om te praten over jullie relatie, maar het is ook een veilige setting om te praten over het verleden, fantasieën en intellectuele kwesties.

Bron:  Relationship RulesThis post first appeared on Stars Insider, please read the originial post: here

Share the post

Succesvolle koppels doen dit voor het slapen gaan

×

Subscribe to Stars Insider

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×