Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Par cu volum chiar si in sezonul rece

Par cu volum chiar si in sezonul rece

Cu tot disconfortul provocat de frig si umiditate, iarna avem adesea tendinta sa neglijam aspectul parului. Il ingrijim ca de obicei si ne acoperim capul in graba cu caciuli sau glugi, adesea fara sa ne uitam macar in oglinda. Deteriorarea parului iarna este frecventa. In felul acesta ajungem sa constatam brusc ca look-ul nostru de zi cu zi consta intr-un par lipit de cap, cu varfurile incalcite si tocite. Inainte sa ajungem sa ne pomenim intr-o situatie jenanta din cauza asta, e bine sa incepem un ritual simplu. Iata cateva sugestii pentru un par cu volum in sezonul rece.

In timpul iernii, ne confruntam cu o uscare accelerata pielii, mainilor si a tenului, dar si a parului. Dupa ce am petrecut cateva ore pe zi afara, avem senzatia ca apa din tesuturi se evapora vazand cu ochii. Pe langa frig si variatii de temperatura, o cauza importanta a acestui fenomen este  contactul sistematic cu tesaturile cu texturi dure si neplacute ale hainelor si accesoriilor de iarna.

Citeste mai mult Par cu Volum Chiar si in sezonul rece pe Luvie.This post first appeared on Luvie Your Lifestyle Agenda, please read the originial post: here

Share the post

Par cu volum chiar si in sezonul rece

×

Subscribe to Luvie Your Lifestyle Agenda

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×