Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cinci greseli de machiaj majore

Cinci greseli de machiaj majore

In fiecare zi, investim timp, rabdare si resurse insemnate pentru a frumusetea chipului si a pielii. Pentru ca, mai mult decat oricand, imaginea este o veritabila carte de vizita si trebuie sa avem grija sa ramana impecabila. In tot acest demers se strecoara inevitabil Greseli care ne afecteaza nu doar infatisarea, ci si sanatatea. Va prezentam in articolul de mai jos cinci greseli de machiaj.

Ne imbunatatim rutina de ingrijire si Machiaj in fiecare zi. Citim, experimentam, aflam de la prietene despre farduri noi sau trucuri inovative de aplicare a lor. La urma urmei, nu e o corvoada, ci chiar o activitate placuta, tipic feminina, am putea spune. Si totusi, tuturor ni se intampla sa constatam ca ceva nu merge. Poate ca avem pielea prea uscata sau tenul nu isi pastreaza netezimea. Din aceasta cauza nu ne mai simtim chiar atat de increzatoare in felul in care aratam.

Citeste mai mult Cinci Greseli de machiaj majore pe Luvie.This post first appeared on Luvie Your Lifestyle Agenda, please read the originial post: here

Share the post

Cinci greseli de machiaj majore

×

Subscribe to Luvie Your Lifestyle Agenda

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×