Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Untold mega festival

Untold mega festival

Cumpara bilete pentru Untold

Festivalul Untold 2017 pregateste biletele pentru urmatorul evenimente din 3-6 august 2017. Toti cei care doresc sa participe la eveniment pot sa se inregistreze pentru un abonament direct pe site-ul oficial Untold. Daca te inregistrezi in aceasta  lista beneficiezi de un abonament la pret special. Inscriere pentru Abonament

Biletele la pret redus incep de la 200 lei (250 lei pret standard) pentru o zi si 333 lei (550 lei pret standard) pentru toate cele 4 zile de festival Untold. Daca doresti un abonament VIP, il poti achizitiona la pretul de 800 lei (1100 lei pret standard).

Organizatorii Untold pregatesc un mega eveniment unde vor invita cei mai mari artisti si dj din toata lumea. Nu vor lipsi nici superbele jocuri de lumini si mini concertele din parcul situat langa Cluj Arena.

Festivalul Untold Cluj Napoca

Mega Festivalul a strans in 2016 din 4 pana in 7 august peste 300.000 de participanti, iar comunitatea clujana a generat vanzari de peste 35 milioane de euro.

Citeste mai mult Untold Mega Festival pe Luvie.This post first appeared on Luvie Your Lifestyle Agenda, please read the originial post: here

Share the post

Untold mega festival

×

Subscribe to Luvie Your Lifestyle Agenda

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×