Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kultúrpresszó, Sopron

Szerdán Sopronban jártam, egyetemi nyílt napon és természetesen emellett Volt idő egy kis városnézésre is. Egyik fő célunk volt drága barátnőmmel ellátogatni a Kultúrpresszóba, ami egy speciality kávézó Sopron belvárosában.

img_6990img_6981

A Kultúrpresszóba belépve egy La Marzocco kávégéppel találjuk szembe magunkat és azonnal magával ragad a hely hangulata. A kávézó design bolt is egyben, magyar tervezők és a Szputnyik egyedi termékeit is megtalálhatjuk itt, illenek a kávézó enteriőrjébe, nem válik zsúfoltan butikossá a hangulat. A hely nevéhez hűen a berendezés fókuszában egyértelműen a kávé és a kultúra áll (például: hatalmas Capa-fotóról és megsárgult újságpapír stílusában nyomtatott menü).

img_6991fullsizerenderimg_6978

Habár a reggeliktől a borokon át a pálinkáig is kiterjed a választási lehetőség, kora délutáni igényeinknek megfelelően “csak egy” zöld teát ittam, ami cseppent sem volt átlagos, talán életemben először ittam ilyen finom teát. Természetesen a kiszolgálás is szuper volt! Én mindenképpen visszatérek majd! 😉

img_6986

kulturpresszo.hu

Ti jártatok már itt? Nektek mi a véleményetek a kávézóról? Ha tetszett a poszt nyomj egy lájkot vagy fejtsd ki véleményed bővebben kommentben!

instagram x facebook
This post first appeared on Blog In Progress, please read the originial post: here

Share the post

Kultúrpresszó, Sopron

×

Subscribe to Blog In Progress

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×