Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Konkurrence: Vind den nye makeupbog Ikonmakeup

Forkæl dig og en veninde med den nye step by step makeupbog “Ikonmakeup,” skrevet af en af Danmarks mest profilerede hår- og makeupartister Nina Larsen.

Vind Ikonmakeup bogen

Vi udlodder 2 smukke skønhedsbøger “Ikonmakeup” til en samlet værdi á 599,90 kr. til dig og en du holder af til tre heldige vindere. I bogen lærer du, hvordan du lægger en professionel makeup og sætter kunstfærdige frisurer og får masser af tips og tricks. Bogen er prydet med smukke billeder af artister som; Sofie Linde, Aura, Sarah Grünewald, Nabia, Oh Land og Mette Lindberg.

Nina Larsen har mange års erfaring i skønhedsbranchen og er en af de mest profilerede hår- og makeupartister vi har i Danmark. Nina har blandt andet arbejdet på “X Factor” og “Vild med dans”, hvor hun uge efter uge kreerer smukke, overraskende og kreative looks.


DELTAG I KONKURRENCEN:

>> Følg linket og deltag i konkurrencen på instagram
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Indlægget Konkurrence: Vind den Nye Makeupbog Ikonmakeup blev først udgivet på GO Beauty.This post first appeared on Go Beauty + 60.000 Readers. No. 1 Magazine In Denmark, please read the originial post: here

Share the post

Konkurrence: Vind den nye makeupbog Ikonmakeup

×

Subscribe to Go Beauty + 60.000 Readers. No. 1 Magazine In Denmark

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×