Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Slavni holivudski režiser snima film o Vladimiru Putinu: Želim Amerikancima otvoriti oči!

Slavni holivudski režiser Oliver Stone snima film o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu koji će, kako vjeruje, “otvoriti Amerikancima oči”.

Film “otvara čitavo gledište o kojem mi, Amerikanci, nismo čuli”, rekao je Stone u intervjuu za “Sidney Morning Herald”.

Poznati režiser je naveo da će u filmu biti prikazani Putinovi odnosi prema događajima u svijetu od kako je prvi put izabran za ruskog predsjednika 2000. godine.

– Želim Amerikancima Otvoriti oči. Gospodin Putin je jedan od najvažnijih svjetskih lidera i s obzirom da su ga SAD proglasile neprijateljem, velikim neprijateljem, mislim da je veoma važno da čujemo šta on ima da kaže – kazao je Stone, prenijela je agencija Tass.

Dodao je da se sa Putinom sastao nekoliko puta i da su razgovarali o Edwardu Snowdenu i da će i to biti u filmu.

Prošle godine, Stone je snimio dokumentarac “Ukrajina u plamenu” koja obrađuje dešavanja 2014. godine. Tada je obavio intervjue sa Putinom i bivšim ukrajinskim predsjednikom Viktorom Janukovičem.

Inače, Stone je Dobitnik tri Oskara, a nagrađivan je i na filmskim festivalima u Berlinu i Veneciji.

(Avaz)

The post Slavni holivudski režiser snima film o Vladimiru Putinu: Želim Amerikancima otvoriti oči! appeared first on MukMag.This post first appeared on MukMag.Com | Magazin Urbane Kulture, please read the originial post: here

Share the post

Slavni holivudski režiser snima film o Vladimiru Putinu: Želim Amerikancima otvoriti oči!

×

Subscribe to Mukmag.com | Magazin Urbane Kulture

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×