Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Budite uz Jutro sa Hazetom i osvojite karte za “plovidbu” godine

Svi mi, i dan danas volimo slušati velike hitove domaćih bendova koji su obilježili neko bolje vrijeme. Među tim grupama koji su naša srca uvijek ispunjavali bila je i Galija, na čelu sa frontmenom Nenadom Nešom Milosavljevićem.

Savršena je to prilika da se uz Nešu Galiju, u četvrtak, 4. maja 2017. Godine prijestimo svih nadvremenskih hitova ove grupe, jer će Nenad nastupiti u Clubu Palma u Tuzli, sa početkom u 21 sat, i to u akustik varijanti.

Gdje su upravo veliki umjetnici tu je uvijek Kameleon! Mi smo ponosni prijatelji ovog sjajnog koncerta, a prijateljski ćemo se ponašati u narednim danima, jer ćemo neke od vas koji budete uz naše talase i naš portal nagraditi ulaznicama.

Ulaznice za koncert Neše Galija u Tuzli možete osvojiti već od sutra u Jutarnjem programu sa našim Hazetom. Zato, neka vaš dan počne uz najbolju zabavu i Osvojite Karte za muzičku “plovidbu” godine.

Dakle, uplovite sa nama GALIJOM u čarobne zvuke muzike legendarnog Nenada Milosavljevća Neše. Čujemo se u srijedu i četvrtak od 6.30 sati. 🙂

Ispod vam donosimo novu pjesmu grupe Galija pod nazivom “Nešto me goni”.

The post Budite uz Jutro sa Hazetom i osvojite karte za “plovidbu” godine appeared first on Kameleon M&M.


Source: Radio

The post Budite uz Jutro sa Hazetom i osvojite karte za “plovidbu” godine appeared first on MukMag.This post first appeared on MukMag.Com | Magazin Urbane Kulture, please read the originial post: here

Share the post

Budite uz Jutro sa Hazetom i osvojite karte za “plovidbu” godine

×

Subscribe to Mukmag.com | Magazin Urbane Kulture

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×