Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

15 filmova u kojima ćemo moći da uživamo u 2017.

Tokom ove godine ljubitelji sedme umjetnosti moći će da uživaju u brojnim ostvarenjima.

MTV je izdvojio listu od 15 najiščekivanijih filmova za 2017. godinu, koji tek treba da se pojave u bioskopima.

1. “Ljepotica i zver”

Animirana bajka Volta Diznija dobila je sasvim novo ruho. Fanovi crtaća će biti srećni da će se sve klasične balade naći i u igranom filmu. Sa sjajnom glumačkom ekipom, živopisnim scenarijom, film će vam sigurno donijeti magičnu atmosferu dobre stare bajke.

Stiže u martu!

2. “Tor: Ragnarok”

Sljedeće godine, Marvel planira da objavi još novih filmova, ovog puta smještenih u Torovom svijetu. Moćni Odinov sin se udružuje sa Hulkom kako bi sprečili Ragnarok (kraj sveta). Heroji će morati da se izbore sa vatrenim demonom Surturom koji želi da spali Devet svetova i ubije većinu stanovnika.

Stiže u oktobru!

3. “Liga Pravednika”

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac – Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi cijelu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži cijeli svijet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika.

Stiže u novembru!

4. “The Dark Tower”

Dugoočekivana adaptacija serije knjiga Stivena Kinga “The Dark Tower” stiže u ljeto 2017. Glavnu ulogu igra Idris Elba, a film govori o kauboju Rolandu (Elba) i njegovom pohodu ka mističnoj kuli koji može da zaustavi uništavanje svijeta.

Stiže u julu!

5. “xXx: Return of Xander Cage”

Vin Dizel u liku Ksandera Kejdža se vraća na velike ekrane. Ne samo da mora da pronađe novi tim profesionalaca koji će mu pomoći da završi misiju, već i da ih ubjedi da ga prate.

Stiže već u januaru!

6. “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

Kapetan Džek Sperou opet nema sreće: zastrašujući kapetan Salazar, vođa ekipe smrtonosnih duhova pirata i stari Džekov neprijatelj bježi iz Đavoljeg trougla, odlučan da ubije svakog pirata na moru, uključujući i Džeka. Jedina šansa za preživljavanje je legendarni Posejdonov trozubac. Ko posjeduje to moćno oružje, ima kontrolu nad svim morima.

Stiže u maju!

7. “Wonder Woman”

Dajana, princeza Amazonki, odrasla je među ratnicama na izolovanom ostrvu. Ali kada se mladi pilot sruši na njihovim obalama i ispriča im o velikom ratu koji može da uništi čitavu planetu, ona odlučuje da napusti dom i zaustavi opasnost. Boreći se jedni pored drugih, heroji će otkriti svoje istinske moći i razumjeti za šta su sve spremni da se bore.

Stiže u junu!

8. “Tulip Fever”

Mlada žena (Alicia Vikander) nesrećno je udata za starijeg bogatog muškarca. Ali život junakinje se savim menja kada njen muž zaposli mladog umjetnika da slika njen portret. Strast među njima je nezaustavljiva. Ali kako da ostanu zajedno kada su svi i sve protiv njih?

Stiže u februaru!

9. “Star Wars: Epizoda VIII”

Rej je napravila prve korake u “Star Wars: Buđenje sile” i sada nastavlja sa svojim epskim putem uz Fina, Po i Luka Skajvokera u sljedećem poglavlju sage o “Ratovima zvijezda”. Ko je Rej? Odakle potiče? Ova pitanja će dobiti sasvim neočekivane odgovore…

Stiže u decembru!

10. “Submergence”

Džihadisti iz Somalije zarobili su Džejmsa i njegova voljena Danijel (ponovo Alisija Vikander) se sprema da roni u najdublje dijelove okeana. Iako ih dijeli na hiljade kilometara, ljubav im daje snagu da žive i bore se.

Ne znamo još uvek kada stiže!

11. “Ghost in the Shell”

Iako je sajber tehnologija pomogla svijetu na mnoge načine, ostavlja i zastrašujuće posljedice. Opasni negativac po imenu Papeter je sposoban za “hakovanje duhova” i preuzimanje kontrole nad tijelom sajber osobe bez njenog znanja. Koristeći svoje vještine, on počinje da se miješa u politiku. Jedina osoba koja može da zaustavi ovog kriminalca je policajka (Skarlet Johanson) koja vodi jedinicu za elitne zadatke Section 9.

Stiže u martu!

12. “Kong: Ostrvo lobanje”

Ekspedicija na izgubljenom ostrvu se pretvara u katastrofu. Od samog početka, tim istraživača shvata da tu nisu dobrodošli. Ipak, oni su i dalje nesvjesni da nije vlasnik ostrva taj kog treba da se plaše i da zalaze u teritoriju mitskog Konga.

Stiže u martu!

13. “The Boss Baby”

Život sedmogodišnjeg Tima ide uobičajenim tokom: roditelji ga vole, ima sjajnu maštu i naizgled je bez problema. Ali sve se mijenja kada njegov mlađi brat stigne u porodicu. On nosi odijela, voli biznis i manipuliše roditeljima tako bezobrazno da Tim shvata da ima opasnog neprijatelja.

Stiže u januaru!

14. “Guardians of the Galaxy Vol. 2”

Piter Kvil (ili Starlord ako želi) formira svoj tim, nalazi prave prijatelje i na kraju zadobija poštovanje svih. Jedina stvar koja ga brine je njegovo porijeklo. On zna da je njegov otac bio izgubljen negdje u svemiru. Ali ko je bio taj čovjek? Odgovor ćemo saznati ovog proljeća!

15. “Moćni rendžeri”

Ako su vas priče o avanturama moćnih rendžera nekada držale prikovane za TV ekrane, onda je ovaj film za vas. Grupa srednjoškolaca, od kojih svako ima svoje strahove i probleme iznenada dobija supermoći. Naša planeta je u opasnosti i samo ovi mladi heroji je mogu spasiti.

The post 15 filmova u kojima ćemo moći da uživamo u 2017. appeared first on MukMag.This post first appeared on MukMag.Com | Magazin Urbane Kulture, please read the originial post: here

Share the post

15 filmova u kojima ćemo moći da uživamo u 2017.

×

Subscribe to Mukmag.com | Magazin Urbane Kulture

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×