Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kit supraveghere video

Cu toate ca pretul este accesibil, performantele echipamentelor care alcatuiesc Acest sistem video de Supraveghere vor depasi cu mult asteptarile dvs. DVR-ul are capacitatea de a inregistra la o rezolutie D1 (704 x 576 pixeli) si 25 FPS / Canal, adica real-time. Deasemenea poate transmite live pe internet imaginile suprinse de camerele de Supraveghere Video si in acest fel puteti vedea la orice ora tot ce se petrece in zona de interes. Accesul dintr-o alta locatie se poate face cu ajutorul unui smartphone, tableta sau notebook/pc.

Local, imaginile se pot vizualiza pe un televizor sau monitor de calculator iar portul RS458 va ofera posibilitatea sa controlati camerele PTZ. Cu toate ca este o unitate mica, in interior incape un hard-disk s-ata cu o memorie de pana la 2TB. Mai mult, aveti la dispozitie si functia back-up cu ajutorul careia puteti memora pe o sursa externa un clip ce contine informatii importante.

Camerele din Acest Sistem de Kit Supraveghere Video sunt de tip dome pentru interior, vin echipate cu leduri infrarosu ce ajuta la monitorizarea nocturna chiar daca in acea zona nu exista lumina ajutatoare si au senzor de imagine de la Sharp de ¼ cu 420 de linii tv. Recomandam acest kit de supraveghere video pentru monitorizarea spatiilor inchise.This post first appeared on Not Found., please read the originial post: here

Share the post

Kit supraveghere video

×

Subscribe to Not Found.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×