Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Operator call center

Munca la domiciliu ca opertor de Call Center a devenit o realitate pentru tot mai multi romani, pe masura ce din dorinta de a-si minimaliza cheltuielile, tot mai multe companii aleg sa-si externalizeze astfel de servicii.

Un birou amenajat acasa, cu un computer conectat la internet si o linie telefonica special instalata, ar trebui sa fie suficiente pentru a te alege cu un loc de munca in confortul propriului camin.

Pentru a vedea ce presupune un astfel de job, care sunt cerintele si cine este interesat sa angajeze operatori call center, cititi cu atentie randurile de mai jos.Fisa postului

Sa vedem mai intai ce trebuie sa faca un astfel de operator.

call centerAsa cum probabil v-ati dat deja seama, principala unealta de lucru intr-un call center, este telefonul.

Un operator de call center va incerca sa vanda prin telefon diverse produse, sa raspunda la problemele clientilor, sa faca sondaje telefonice si asa mai departe, de la caz la caz.

De regula operatorii de call centere dau telefoane unei liste de clienti pentru a le prezenta noi oferte sau pentru a face sondaje referitoare la calitatea produselor si serviciilor vandute de firma pentru care lucreaza. Primesc telefoane care pot reprezenta fie niste comenzi telefonice, fie cereri de informatii, deranjamente etc.

Tot in atributiile lor intra si oferirea de solutii catre clientii nemultumiti sau trimiterea lor spre sefii ierarhici superiori.

Printre calitatile pe care trebuie sa le aiba cineva care doreste sa lucreze in acest domeniu, se numara:

  • carisma personala
  • o dictie impecabila
  • sa respecte norma stabilita de angajator
  • politete si bune maniere
  • rabdare si nervi de otel
  • acuitate vizuala si auditiva
  • echilibru emotional
  • cursuri operare PC
  • atentie distributiva etc.

De regula persoanele de sex feminin, cu o voce placuta, au cele mai mari sanse sa obtina un astfel de job.

Cine angajaza operatori de call center?

In primul rand institutele de sondaje, companiile de telefonie, magazinele online care preiau comenzi telefonice sau care au nevoie de un birou de relatii cu publicul sau de suport tehnic, diverse alte firme si entitati juridice.

Puteti gasi ofertele lor pe site-urile de specialitate dar puteti gasi angajatori care va ofera sansa de munca la domiciliu ca Operator Call Center inclusiv pe site-ul nostru (vezi sectiunea “Oferte de Munca la Domiciliu” din meniul de sus).

Optiunea de a lucra la domiciliu poate reprezenta un avantaj atat pentru angajator cat si pentru angajat, ambii ar fi scutiti de eventualele cheltuieli de transport, angajatorul nu ar mai fi nevoit sa amenajeze un spatiu special pe care sa-l transforme intr-un birou call-center etc.




This post first appeared on Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Operator call center

×

Subscribe to Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×