Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cele mai cautate joburi la domiciliu

Daca vrei sa lucrezi la domiciliu si sa castigi suficient cat sa poti trai din asta, atunci uita de confectionarea plicurilor, completarea de formulare si alte clisee dintr-astea! Orienteaza-te in schimb spre cele mai cerute si mai banoase joburi la domiciliu disponibile la ora actuala pe piata.

Iata o lista in Acest sens:

Creare continut online – de obicei se refera la servicii de tehnoredactare online, adica scrierea de articole pentru site-uri, blog-uri sau reviste online, insa in realitate, in aceasta categorie, pot intre o serie larga de servicii cum ar fi crearea de logo-uri, bannere, materiale audio sau video, joburi cautateaplicatii pentru smartphone si asa mai departe. Talentul si cunostintele tehnice sunt esentiale pentru succesul in acest domeniu. Cat priveste modalitatea de gasire a angajatorilor, exista site-uri specializate care se ocupa de acest aspect (cel mai mare este Elance.com dar la fel de bine puteti incerca si pe Freelancer.com).

Call Center – tot mai multe companii si institutii isi externalizeaza serviciile de call-center, oferind astfel o oportunitate in plus celor care doresc sa lucreze de acasa si au bune calitati de comunicare. Mai nou exista firme din UE care isi stabilesc call centere in Romania datorita salariilor mai mici pe care trebuie sa le plateasca angajatilor. De obicei firmele ofera echipamentele si softurile necesare, precum si o sesiune de training pentru angajati. Cunoasterea Unor limbi straine de circulatie internationala constituie un avantaj.

Promovare si campanii online – aici intra un numar mare de servicii, de la promovarea unor site-uri in motoarele de cautare (SEO), pana la promovarea unor branduri, produse sau persoane publice (politicieni sau vedete) prin intermediul Youtube sau retelelor de socializare. De regula toate VIP-urile au un specialist sau o echipa care se ocupa de imaginea lor in mediul virtual. Daca stii cu ce se mananca o campanie de promovare online, atunci poti deveni un potential specialist in acest domeniu.

Creare vlog – un vlog este un blog video. Evolutia tehnologiei online a facut posibila aparitia acestui nou gen de mass-media. Practic, in loc de articole scrise un posesor de vlog posteaza filmulete video (de regula direct pe Youtube) despre diverse subiecte. Monetizarea se face la fel ca in cazul blogurilor, prin publicitate, o procedura simplificata foarte mult de programul oferit de Youtube in acest sens.

Promovarea de produse si servicii afiliate – este o forma independenta de munca la domiciliu prin care castigi bani din comisioanele unor produse si servicii pe care reusesti sa le vinzi online clientilor din intreaga lume. Desi poate parea complicat, in realitate procesul este automatizat datorita unor platforme online care faciliteaza marketingul afiliat (cea mai cunoscuta astfel de platforma pentru Romania este site-ul 2Parale iar pentru piata internationala ClickBank). Practic tot ce ai de facut este sa te inregistrezi pe aceste platforme (e gratis) si sa iei linkurile unor produse pe care doresti sa le promovezi, apoi postezi aceste linkuri in continutul tau online (site-uri proprii, Facebook, Youtube, etc.) si ori de cate ori cineva cumpara prin intermediul lor, tu incasezi bani.

Programator – este un job foarte cautat atat in tara cat si in strainatate, o slujba flexibila care iti permite sa lucrezi chiar si de acasa. Salariile in acest domeniu pleaca de la 500 de euro pe luna si urca pana la cateva mii, in functie de abilitatile pe care le ai si de cerintele angajatorului.

Odata cu schimbarile prin care trece lumea in general si tehnologia IT in special, anumite joburi pierd teren in fata altora, de aceea este foarte important sa fii la curent si sa tii pasul cu ce se cere. Partea buna este ca aproape totul se poate invata si niciodata nu este prea tarziu pentru a deprinde noi abilitati si noi meserii, mai ales atunci cand in joc este situatia noastra financiara.

 
This post first appeared on Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Cele mai cautate joburi la domiciliu

×

Subscribe to Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×