Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Afaceri de sezon la domiciliu

Pentru multi comercianti si antreprenori, Perioada Sarbatorilor de iarna este, din motive evidente, una foarte lucrativa. Citeste cu atentie articolul de mai jos pentru a afla care sunt micile Afaceri la domiciliu de care poti profita in perioada sarbatorilor pentru a-ti rotunji veniturile.

Iata cateva idei de afaceri de sarbatori in acest sens:

Felicitarile de Craciun si Anul Nou

Aceasta este perioada din an cand vanzarile de felicitari ating curba cea mai mare a vanzarilor. Daca ai ceva talent artistic, cu o foarfeca, lipici, sclipici si cateva bucati de carton poti veni pe piata cu felicitari inedite la preturi cuprinse intre 2 si 5 lei bucata.

Ideal ar fi sa ai legaturi cu proprietarii unor magazine de papetarie care sa fie de acord sa iti expuna spre vanzare felicitarile.

Preparate traditionale

Si mai profitabila ar fi vanzarea de Preparate Traditionale pentru mesele de Craciun si Anul Nou, bineinteles, cu conditia sa te pricepi la arta culinara.

Trandafirii, toba, cozonacii, prajiturile de casa, muraturile si multe alte feluri de macare, pot fi comandate de studenti, burlaci, sau clienti prea ocupati pentru a si le prepara singuri.

Poate fi o afacere profitabila mai ales in orasele mari ale tarii, unde exista o baza larga de posibili clienti.

Campania de promovare se poate realiza foarte eficient prin afise si fluturase amplasate strategic in preajma unor birouri de firma, camine studentesti, gari, dar si online prin intermediul retelelor de socializare.

Inceputa ca o afacere de sezon, vanzarea de preparate traditionale se poate transforma intr-un business de familie full-time.

Inchiriere costume tematice

Costumele de Mos Craciun, Craciunite, straie traditionale pentru colindatori si alte elemente decorative, sunt la mare cautare in aceasta afaceri de sezon la domiciliuperioada. Totusi, putini sunt dispusi sa cumpere niste haine de care au nevoie doar cateva zile pe an, prin urmare inchiriatul lor ar putea fi o oportunitate de afaceri pentru cei cu spirit antreprenorial.

Trebuie avute in vedere diverse marimi (sa nu uitam ca in special copiii adora sa se costumeze in tot felul de personaje) si culori, creativitatea fiind un ingredient esential pentru succesul acestei afaceri.

De regula costumele se inchiriaza la pretul de 1 leu/ora si se percepe o garantie de 50-100 lei.

Inchirierea de costume tematice merge mai bine daca se dezvolta pe langa o croitorie la domiciliu existenta deja dar poate functiona si ca o afacere de sine statatoare.

Promovarea se poate realiza atat prin presa locala cat si prin pliante, website pe internet si mai ales prin promovarea din om in om.

Lumanari decorative produse acasa

Pradoctia de lumanari decorative poate fi o afacere pentru tot timpul anului insa acum in perioada sarbatorilor de iarna cifra de afaceri in acest domeniu atinge apogeul.

Lumanarile pot fi produse in diverse forme si culori si pot fi innobilate cu mirosuri exotice de mosc, lavanda, menta, vanilie si asa mai departe.

Pretul unor astfel de produse poate pleca de la cativa lei si poate ajunge pana la cateva zeci de lei, in functie de dimensiunile si complexitatea produsului final.

La fel ca si in cazul felicitarilor este mai profitabil daca reusiti sa va creati canale de distributie cu ajutorul unor magazine deja existente pe piata, dumneavoastra sa fiti doar producatorul.

Mic centru SPA la domiciliu

Dupa sarbatori, multe doamne care se respecta se preocupa de refacerea siluetei. Le puteti veni in intampinare cu un Mic Centru Spa, amenajat in propria locuinta, unde clientele (si de ce nu, clientii) se pot bucura de masaj profesionist, tratamente cosmetice si alte servicii similare (un salon de bronzat artificial nu ar fi o idee rea) contra-cost.

Daca va aflati intr-o zona cu potential turistic, beneficiati de spatiul necesar si de resursele necesare, puteti sa duceti ideea mai departe si sa puneti pe picioare o adevarata

Pensiune de sezon

Aici puteti organiza mese festive si evenimente de Craciun, petreceri la trecerea dintre ani si toata gama de servicii aferente unui astfel de business.

Pentru a reduce costurile si pentru a le oferi clientilor produse bio, pensiunea poate fi combinata cu o mica ferma care sa va asigure necesarul de alimente ce urmeaza a fi puse pe masa turistilor.

Inchirierea de sanii si schiuri

Este o alta ideea de afaceri de sezon, cu conditia sa locuiti intr-o zona montana, cu potentia turistic hibernal.

Bineinteles ca lista ideilor de afaceri de iarna nu se reduce la cele prezentate mai sus, insa cu siguranta acestea sunt printre cele mai accesibile buzunarului romanului de rand.

Pentru mai multe idei, oportunitati si sfaturi legate de lumea micilor afaceri nu uitati sa vizitati periodic site-ul nostru.
This post first appeared on Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Afaceri de sezon la domiciliu

×

Subscribe to Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×