Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Are 28 de ani si face milioane de dolari pe Amazon – Care este secretul?

Il cheama Ryan Grant, locuieste in SUA si a devenit milionar din vazarea cu amanuntul pe Amazon a diverselor produse.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu site-ul Amazon, cateva precizari sunt absolut necesare: Lansat in 1994, site-ul Amazon.com este cea mai mare platforma online de comert cu amanuntul unde utilizatorii din intreaga lume vand si cumpara o gama larga de produse, grupate pe categorii, de la masini sau instrumente muzicale pana la haine sau carti electronice.

De regula, majoritatea utilizatorilor de pe Amazon isi vand propriile produse, insa exista si o categorie restransa de antreprenori care folosesc aceast site pentru a-si dezvolta veritabile afaceri pe cont propriu.

In aceasta categorie restransa se situeaza si Ryan care, pe vremea cand era student, a inceput sa caute noi oportunitati de venit pentru a face rost de bani de buzunar.

Asa a inceput sa vanda cursuri pe Amazon.

Clientii erau de regula alti studenti din toate colturile Americii iar vanzarile explodau in perioadele de sesiune.

Veniturile incasate astfel de Ryan l-au ajutat sa isi atinga telul initial (mai multi bani de buzunar), dar nu erau inca suficiente pentru a trai exclusiv de pe urma lor.

Anii de studiu au trecut si tanarul Grant a intrat in campul muncii, alegand cariera de contabil. Practic avea grija de veniturile si cheltuielile unor firme si persoane fizice, fapt care l-a motivat si mai mult sa se gandeasca la o activitate antreprenoriala pe cont propriu.

Experienta din anii studentiei il invatase deja multe despre Amazon si comertul online, asa ca a continuat in aceasta directie.

A continuat sa vanda diverse cursuri dar in acelasi timp a inceput sa comercializeze si multe alte produse, cum ar fi jucarii, electrocasnice componente PC, etc.

Le cumpara din magazine si le vindea pe Amazon cu un pret mai mare. Vanda oferte sau primea discounturi pentru un numar mai mare de produse.

Privind retrospectiv, Ryan isi aminteste cum muncea 10 ore pe saptamana, dedicandu-se acestei activitati, si castiga in jur de 1000 de Dolari, profit pe luna.

Pentru a-si optimiza vanzarile, tanarul antreprenor a folosit din plin aplicatiile oferite de Amazon care contin statistici din care iti poti da seama ce produse se vand cel mai bine, in functie de perioada anului.

La un momentdat a decis sa renunte la jobul sau de contabil, care nu ii aducea prea mari satisfactii, pentru a se dedica full-time vanzarilor de pe Amazon.

Era in septembrie 2013 iar 3 luni mai tarziu, gratie perioadei sarbatorilor de iarna, a avut un varf al profitului de 9 000 de dolari (la incasari totale de 25 000 de dolari).

Apartamentul cu 2 camere in care statea cu chirie devenise deja neincapator pentru coletele pe care trebuie sa le impacheteze si sorteze in vederea expedierii catre clienti, astfel ca in 2014 a trebuit sa inchirieze un depozit de aprox. 800 de mp si in acelasi timp sa isi legalizeze afacerea.

Tot in acel an Ryan a trebuit sa faca si prima angajare pentru ca activitatea devenise mult prea solicitanta pentru un singur om.

Ceea ce incepuse ca un hobby sau ca o activitate part-time menita sa ii aduca un ban in plus, devenise acum o afacere in toata puterea cuvantului.

Trei ani mai tarziu, Ryan trecuse de mult de bariera primului milion de dolari, avea profituri lunare care ajungeau si la 150 000 de dolari pe luna si estimeaza ca pana la finele anului curent (2017) va fi cu aprox. 8 milioane de dolari mai bogat decat in anul precedent.

Totul din comert online si fara a avea macar propriul sau website.

Cine stie, poate ca reusita lui Ryan va inspira si pe primul roman milionar de pe urma vanzarilor pe OLX a carui poveste abia asteptam sa vi-o spunem!This post first appeared on Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Are 28 de ani si face milioane de dolari pe Amazon – Care este secretul?

×

Subscribe to Munca La Domiciliu, Oferte Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×