Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Waar Je (Vroeger) Een Papieren Cursus Bedrijfsbeheer Kon Ophalen

cursus bedrijfsbeheer boek

Je weet nu (hopelijk toch) dat de Vlaamse overheid een volledige Gratis Cursus Bedrijfsbeheer aanbieden als voorbereiding voor het examen bedrijfsbeheer.

Je weet nu dat je bijna 70% wat je leest in je gratis Cursus Bedrijfsbeheer kan overslaan en dat er speciale samenvatting bestaat zodat je ~30 blz. moet studeren in plaats van 140 blz.

Maar wist je dat je je gratis cursus bedrijfsbeheer ook (vroeger) kon ophalen als een fysieke papieren boek in plaats van een downloadbare pdf document?

Voor de 6de staatshervorming hier in België kon je een gratis cursus bedrijfsbeheer boek ophalen… en het werd zelf ook gratis naar jou per post verstuurd als je een speciale document invulde!

De plaats waar je je gratis cursus bedrijfsbeheer boek kon ophalen was bij de Infoshop van de FOD Economie (FOD staat voor Federale Overheidsdienst). Deze Infoshop is gelegen in Brussel vlak naast de Noord-Station. Voor mensen die rond of binnen Brussel wonen: het ligt aan de rechter kant (naast de Belfius bank) van de straat wanneer je van de Nieuwstraat (City2, Fnac) naar de Noord-Station begint te wandelen.

infoshop_2
infoshop_1

De exacte adres:

City Atrium Bloc C

Vooruitgangstraat 48

1210 Brussel

Infoshop is eigenlijk een misleidende naam want je kan hier ook allerlei gratis en zéér nuttige gidsen meenemen voor startende zelfstandige ondernemers.

Het is jammer dat je hier niet meer een papier cursus bedrijfsbeheer boek kan ophalen, hoeveel geld kunnen ze daardoor besparen? De reden die ik heb gekregen van een persoon die ik daar ken is omdat de verantwoordelijkheid rondt het attest bedrijfsbeheer deels verdeelt word naar de Vlaamse gewesten.

Ik vraag mij eigenlijk af hoeveel mensen wel gebruik maken van deze Infoshop, ik zie daar bijna nooit iemand binnen gaan wanneer ik daar passeer. Ik zou niet willen dat mensen daar hun job verliezen (wat zéér onwaarschijnlijk is sinds meeste ambtenaren statutair benoemt zijn), maar ik en anderen betalen via onze belastinggeld voor deze Infoshop… niet waar?

Dus waarom maakt de Vlaamse/Belgische regering meer reclame over deze Infoshop? Ik zelf heb maar per toeval deze Infoshop ontdekt omdat ik daar en keer te voet ben voorbij gepasseerd.

Ik vraag me soms echt af hoe serieus de Belgische regering is om startende ondernemers aan te moedigen…This post first appeared on Bedrijfsbeheer, please read the originial post: here

Share the post

Waar Je (Vroeger) Een Papieren Cursus Bedrijfsbeheer Kon Ophalen

×

Subscribe to Bedrijfsbeheer

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×